Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot SM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od pewnego czasu na serwerze XenoxMT2 odkąd usuneli bug SM nie można sensownie wypłacić SM, wypłaca się po 4 SM a uczciwi gracze którzy zarobili uczciwie swoje SM pozostali skrzywdzeni. Otóż prosił bym, i jednocześnie chciał bym się zapytać czy istnieje możliwość stworzenie BOT'a który automatycznie wypłaca SM z banku na serwerze XenoxMT2 - nic więcej tylko tyle. Napewno, jeżeli znalazła by się taka osba, która wykonała by owego BOT'a została by odpowiednio nagrodzona.

Pozdrawiam i prosze o szybko odpowiedź.

Opublikowano

Napisz do Administracji serwera, zapewne nie jesteś sam, wiele osób się pewnie przyłączy i może administracja zrobi coś z tym...

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

Byl temat na forum , że jeżeli byłeś tym ucziwym graczem ,

masz napisać w dziale odwolania,

ze swoim nickiem oraz dowodami, ale watpie

zeby odali hehehe , inne pytania pw ?!

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Tak ale nie da się zrobić tego bota ? Ja się na tym nie znam, a napewno wiem że przydało by się to wielu graczą.

Ps. Pisałem wiele razy do administracji ale otrzymywałem tylko taki odzew : "Pańskie dowody sa mało wiarygodne, dlatego nie możemy panu przyznać SM"

A były to dowody w postaci SS, krok po kroku jak zdobywałem SM [Robie takie ss eq itd, na wszelki wypadek cofki]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...