Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpalaniem kompa

kuchar2212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu mam tak ze jak zatnie mi sie komp to go resetuje i pierwsza strona jak odpale kompa mam takie cos od płyty głownej (ASRock) i czasami to sie wczytuje po kilka min a nieraz wyskakuje mi takie cos ze mam nacisnąć jakiś przycisk i nic ale jak naciskam f2 i tam sie cos instaluje do 3 resetow smiga idealnie a pozniej zas ten problem nieraz nawet nie pomaga nic trzeba poczekac 1/2 dni i dopiero jest normalnie oco moze chodzic ??

DZIĘKUJE ZA UDZIELONE ODPOWIEDZI :)

Opublikowano

Skoro musisz wciskać F1 albo F2 to znaczy że Bios nie pamięta już ustawień = zużytej baterii. Wymień baterię na płycie głównej i powinno być Ok co do komunikatów... Ale dlaczego się zacina ??? Napisz kiedy to się dzieje? Jak grasz czy nie ma to znaczenia?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jest tak ze jak gram to sie zadko zatnie all jak juz normalnie wylączam komputer po 3 wlączeniach / wyłączeniach jest obraz od plyty głwoniej asroka i pozniej mi wyskakuje takie cos bot is coś tam nie pamietam juz i zara trzeba wcisnąć jakis guzik na klawiaturze ale po wcisnieciu guzika to samo sie dzieje jezeli wyłącze go i nacisne f2 to mi sie cos instaluje

a pozniej komp sie resetuje i dalej pisze bot is ale jak odczekam od włączania komputera gdzies tak z 2/3 h to komputer jak narazie dziala normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...