Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-50-2

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Miałem już kiedyś go, miałem nawet kamuflaż na nim kupiony. Tylko sprzedałem go, bo słabo się nim zarabiało, a nawet traciło. No i pytanie - czy jak go znów kupię to będę miał te kamuflaże? I czy poprawiły się zarobki (a raczej ilość strat :D) na nim?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie będzie go miał chyba, ze go wymontowałeś za golda bo jak sprzedajesz czołg to masz tam taką opcję, że możesz zmontować jeżeli jej nie usunąłeś za golda to musiałeś sprzedać czołg wraz z kamuflażem .

Opublikowano

T-50-2 wraz z Chafee i Vk2800 są czołgami dla zabawy.

Co prawda nie rzuca ich na swoje klasy, ale dają dużo frajdy po ogarnięciu.

Nawet przy wygranej bitwie da sie przy nich wyjść na plus. To nie są czołgi premium :P

x

Opublikowano

Ale przy przegranych tracisz fajne czołgi mam w/w

Jeśli kamuflaż miałeś ten za golda to przykro mi straciłeś go, teraz była fajna opcja bo można je było za połowę ceny kupić

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Ale przy przegranych tracisz fajne czołgi mam w/w

Jeśli kamuflaż miałeś ten za golda to przykro mi straciłeś go, teraz była fajna opcja bo można je było za połowę ceny kupić

Jak kamuflaż za gold?! :O

Jeżeli go nie zdjąłeś za golda przy sprzedaży to go straciłeś i tyle a ja akurat T-50-2 zarabiam co prawda nie dużo ale zarabiam 20-30k na bitwę .

T-50-2,Chaffee,VK to są skauty na bitwy.

Opublikowano

Wiem, chodzi mi czy nadal tyle się traci. Czekam aż ktoś jeszcze się wypowie

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie rozumiem stwierdzenia "tyle się traci". Jeśli wrzuca Cię do wysokich tierów to Twoim głównym zadaniem jest spotowanie. Zakładasz camo, lornetkę i optykę i na początku bitwy starasz się ulokować w takim miejscu, żeby widzieć ale nie być widzianym. :) Później rajd przez pozycje wroga wraz ze spotowaniem arty i zbierasz za damage zadany wrogom przez Twoich sojuszników.

Opublikowano

Dosyć trochę grałem tym czołgiem ale jak ktoś pisał up@ do zabawy.

Czołgiem zarabia się dosyć dobrze o ile się go ogarnie.

Nigdy zbyt dużo na nim nie traciłem,jeżeli już to bardzo mało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...