Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście zrobili

PadamWGrocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydropiłem dziś riba. Ulepszyłem go do +6 ma średnie 2 tak więc.

Wbijać 20 poziom na tą skrzynie ucznia żeby dostać 3 zmiany i jeżeli coś ciekawego wejdzie sprzedać go o wiele drożej niz tego +6 sr 2?

Opublikowano

Tak oraz możesz wbić 30 lvl i bodziami ulepszać ale pamiętaj żeby KD +4 wsadzić, najpierw dodaj bony potem zmieniaj. Powodzenia.

Antaris to shit

Opublikowano

Hmmmm... Puki co nie jest zbyt wiele wart , pójdź do kowala gildijnego , spróbuj ulepszyć na +9 , wtedy wbij ten 20 lv i mixuj ;) Bo w takim +6 nie warto zmieniać bony moim zdaniem a do tego +9 zarobisz sporo więcej ;)

2e4ezhz.png

Opublikowano

To samo co tym bym zrobił bo innego wyjścia nie ma . Jeżeli czujesz że masz farta to możesz go u kowala gildijnego ulpeszyć , ale pamiętaj że rib coś wart jest jak masz śr 25+ , jak nie to ulepszasz go na +9 bez względu jakie śr i jak będziesz mieć go +9 to robisz dropka i wyexpiasz mu 20 i znowu zmieniasz śr.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pierw go zrób na +9, potem go bonuj/mieszaj bony..

NO BO RACZEJ NIE CHCESZ SPALIĆ WYBONOWANEGO ITEMA, bądź itema z dobrymi bonami.. a raczej na zmiane sr i um ci się nie śpieszy.

Opublikowano

+6 jest nic praktycznie nie warta na Solarze (nwm gdzie grasz mniemam ,że tam)

Dokuj na +9 później mixuj tak do 30+

Sądzę ,że sprzedaż o wiele drożej.

PS: Pamiętasz mnie jeszcze PadamWGrocie ? :>

Opublikowano

Według mnie lepiej na 6+ wybonować wsadzić kd 4+ ( jak ci spali ulepszając czyszczą się sloty ) i dopiero potem ulepszyć na 9+ to wtedy będzie sporo warty.

Opublikowano

Aktualnie robienie riba na solarze nie ma sensu , jest tego gowna tak wiele na sklepach , sa +9 full kd i sr i i tak nikt tego nie kupi bo jest tego za duzo. Ogolnie na solarze na wolaj prawie nikt juz nie pisze sklepow tez malo , upada;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...