Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarniac DT

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co musze zmienic w eq i skillach zbey ogarnia DT ?

Postac 68 woj mental

670 deff 12 k hp

Rib+9 15 sr KD+3 potwora

I buffa 45 %

Silne-M5 Tapniecie m2

Gram na boie M2bob !!

Brak bonow

Opublikowano

Yhhh... Wszystko? :D

Po 1 - jesli ktos Ci nie wybije lucznikow to takim mentalkiem nie masz szans zrobic solo dt...

Ewentualnie wbijasz 75 i zamieniasz riba na trutke +6/7 sr 35+ kd+4

A jesli ktos Ci wybije luczniki to i tak:

Silne m8-G1 <deff ok 750 sie przyda>

Rib.. parodia. Conajmniej 35sr, dobrze aby kd+4 w nim byly, lub tez jakis magnecik+9 20dt <nie jest to w sumie droga sprawa>

HP Ci tyle wysarczy, ba, nawet 10k wystarczy, natomiast nie masz nic na dt.. Przydaloby sie cos absu na strzaly rowniez. Polecam zakupic kozaki+9 i zloty naszyjnik+9, to Ci da razem 30% absu na strzaly. Jesli Cie stac to kup powyzsze itemki z bonami na HP. Kolce - ebo 20dt, helm 20d...

I przy takim eq, jesli udaloby Ci sie skminic magneta 20 dt masz ok 9-10k hp, 30% absu na strzaly, 60% na dt, buffy 45% i elegancko, dt na sobie uciagniesz i w miare szybko wybijesz, z lucznikami bedzie ino problem, ale na Twoim lvlu i tak przydatny jest body ktory Ci z nimi pomoze.

Wiem, troche chaotycznie napisane, sorrki za to, ale mysle ze sie wyczytasz o co chodzi :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

zacznijmy od tego, ze mentalem nigdy sam dt nie ogarniesz, nie dlatego ze nie masz defa czy cos ale dlatego, ze nie zdazysz ubic lukow :)

szefmarcin.png

Opublikowano

Jak masz metim2Mod i nieodpychanie z Konia to ogarniesz ;) wystarczy ze dropniesz pieczęć- i wez 150 OBRONY

Kup RIba sr 30+

Wbig minimum 40 na DT

i z 30 na strzaly- dobiuj 73 lvl i powinniennes ogarnąc ;D ja ogarniałem

Opublikowano

Mentalem da się spokojnie zrobić solo DT do kowala, ale na pewno nie przy skillach m2-m5, ribem śr. +15 i pż 12k pż. Po pierwsze wbij 70 lvl i skończ konary u biologa, po 2 spraw sobie chociaż z 14k hp, po 3 riba+9 śr. 25+, po 4 skille chociaż z m7-m8, i z jakieś 40% na DT to może i coś z tego będzie ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

To bot wiec nawet praktycznie nie zaczolem biologa ;/ Ale zaczynam oddawac juz zabki jest jakis sposob na to zeby oddawac caly czas zabki czy tylko co 24 h ? ;/ Ogarnolem lwia+9 5 b 20 dt 20 misty 10 diably Riba+9 z kd potwora+4 36 sr i robie skille na m8-10 moze na G wyrobie :) Ogarniac teraz itemki jeszcze na dt czy cos na strzaly ?? i robie 2 postac bodego zeby luki mi bil :)

Opublikowano

Ja robiłem DT mentalem 72lv - 14k hp około, biolog maty skończone, def nie pamiętam, ale stal 8, zelak 8 8%trucie/maska strachu +5 20% DT,ebo 9 10%DT,10strzały,jakies tam inne eq z hp 1,5-2k hp.

Magnet +9 20DT kd+4 x3 exp

Spróbuj coś podobnego ogarnąć w eq.

Aa, i oczywiście buffa miąlem :)

%nie pamiętam ale p.smoka i blogo po m5, int 102.

Najważniejsze to % na DT jak dla mentala.

Tylko, że mentalem ciężko wyrobić się z czasem.

Opublikowano

zacznijmy od tego, ze mentalem nigdy sam dt nie ogarniesz, nie dlatego ze nie masz defa czy cos ale dlatego, ze nie zdazysz ubic lukow :)

A skąd takie wnioski ? niegdyś (za czasów kiedy s4 był najnowyszm serverem) wszystkie najlepsze gildie opierały się na topowych mentalach, bo potrafili sami robić dt :) ale to były inne czasy, dt było podstawą gry i ubijanie rippera, żeby dropnąć złodzieja, albo broń na 75lv, nie to co teraz..

A co do tematu to musisz mieć minimum 80% na dt jeśli chcesz jakoś robić to dt i jakieś 720-750 defa + bufy ok. 30% i powinieneś jakoś dawać radę, a z tym co napisałeś to nawet króla nie ubijesz, chyba że na poli ;d

beztytuuacf.png

Opublikowano
zacznijmy od tego, ze mentalem nigdy sam dt nie ogarniesz, nie dlatego ze nie masz defa czy cos ale dlatego, ze nie zdazysz ubic lukow

Dobra truta + buff i lepiej idzie jak bodziak ;-)

Opublikowano

75 lvl i dobrego żala/trutę bo z tym fmsem to metka na parterze będziesz godzinę bić nie mówiąc o spocie na pieczęciach do którego nie dojdziesz

1363095337-U286162.png
Opublikowano

@GanerPL

W zyciu zala do dt... Truta / fms / nimfa+9 20dt kd exp... Nigdy 2reczna...

@UP

Ribem mozesz takim bic, ale musisz miec bodego do ubijania lucznikow i to raczej nei bota... bo tak pisales z tego co zrozumialem, tylko jakiegos ogarnietego goscia ktory Ci to szybko pozamiata :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Solowo da się zrobić teraz DT wystarczy :

-40% + na Nieumarłe

-30% + na Strzały

-Ribek masz teraz elegancki lecz chodzi teraz o szybkość ataku,a wiadome,że nie dwuręką na dt. Załatw dobrego truciaka/fms'a z takim średnim i będzie wręcz świetnie

-Zakup zielone miksturki oraz fioletowe

-Roski/wody na defa,wart ataku,szycie,kryta się przydadzą

-Czytaj skille by je dobić tak do m7-m10/G

-Buffek fenomenalny

-Jeżeli grasz na s26 weź ze sobą Bambiego i Grzańce.

Opublikowano

Ale ja gram na m2bob wiec 2 reke mam w 1 rece i szybkosc ataku juz tez mam, mam 40 % na dt jutro bede miec 60 750 deff 12 k hp i ten buff 48 % :)

Ogarnolem polowe spota na pieczatkach i nie dawalem juz rady bo mam 0 na strzaly.. Jaki byl naszyjnik ktor+9 masz bon na strzaly ??

Opublikowano

dobra na balmorze ogarnialem mentalem 55 lvl spota

12k hp 700 defa

rib sr 35 +10 dt / ogolnie mialem okolo 34%strzaly i 80 dt i wybijalem normalnie w czasie sie wyrabialem

42 % buffy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...