Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena niedostateczna

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak pani od chemii wystawi mi długopisem ocenę niedostateczną to będę ją mógł poprawić w drugim semestrze?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

U mnie w szkole poprawia się do marca cały semestr, u cb pewnie podobnie.

Opublikowano

U mnie jest tak że jak masz Niedostateczny na 1 semestr to na 2 semestr musisz miec 3 zeby miec 2 ;)

poprostu dodajesz to i dzielisz ;) 1+3=2

a jak ktos ma na 1 semsestr 1 a na 2 semestr 2 to ma 1.50- czyli moze przystąpić do poprawek-ale wtedy musi miecz minimum 2- z poprawki ;)

Opublikowano

Zależy od statusu szkoły i od nauczyciela.

W mojej starej szkole jak miało się 1 na pierwszy semestr to pisało się albo poprawkę (minimum na 2) i miało się zaliczone, albo po prostu trzeba było wyciągnąć 3 na koniec roku.

Czasami pani ustępowała jak komuś wychodziła średnia powyżej 1,5 i dawała zaliczenie. ;f Nie wiemy jak jest w Twojej szkole, ale raczej nie licz, że pozwolą Ci po prostu zaliczyć drugi semestr na 2, bo to rzadkość.

Opublikowano

Niestety będziesz musiał opuścić szkołę i udać się na przymusowe prace społeczne do Afryki...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Będziesz mógł poprawić w drugim, ale masz jeszcze czas więc radzę ci teraz to poprawić gdyż późniejsze poprawianie jest nie zbyt fajne

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zmartwię Cię ale bynajmniej u mnie semestr jeszcze się nie skończył nie wiem jak u Ciebie i można jeszcze oceny poprawiać. Rok temu na 1 semestr miałem 3, a na 2 miałem 2 i kurwa mi 2 wystawili -.- debile.

Opublikowano

Zależy do Szkoły xD i od nauczycieli (ale co ja tam wiem nie uczę się X_x)

Opublikowano

Zalezy od ciebie, gdyz chemia na poziomie podstawowym jest prostsza od rysowania. Jezeli zjebales, to zjebales. A teraz modl sie, bo swoja duszke oddales w rece nauczyciela. A bylo tak blisko, bys wyciagnal 2, prawda?

kh4xi.jpg

Opublikowano

Każdy ma prawo poprawić 1 z drugim semestrze i jest to zapisane w prawach ucznia ;f

Gówno wiecie to po chuj piszecie?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Każdy ma prawo poprawić 1 z drugim semestrze i jest to zapisane w prawach ucznia ;f

Gówno wiecie to po chuj piszecie?

Zaskakujace, ze informacja ktora jest tak oczywista i powszchenie znana, zostala akurat przez ciebie nam podana. My, szare spoleczenstwo, klaniamy sie przed czlowiekiem twojego pokroju. Ave! Ave! Niech oczywistosc bedzie wzniesieniem kolebki naszej wiedzy! Rozjasniles mnie, tyle lat w budzie i kurwa dopiero teraz wiem, ze mozna poprawic ocene ndst "z" drugim semestrze. Ave!

kh4xi.jpg

Opublikowano

Poprawa teoretycznie semestralna powinna być, bez problemu ^^ Nie martw się oto. Da wam czas i na luzie, zależy też która to część twojej edukacji podst./gim/technikum oO ?

Opublikowano

Ja niejednokrotnie w technikum miałem taką piękną ocenę wystawioną na pierwszy semestr i poprawiałem tydzień przed zakończeniem roku szkolnego :P

Więc spokojnie możesz sobie poprawić , ale nie zostawiaj na ostatnią chwile bo to , do kiedy będziesz mógł ją poprawić zależy od nauczyciela .

Opublikowano

Mając 1 na semestr nie oznacza to tego iż nie zdasz. Musisz umówić się z nią na poprawę semestru + zacząć uczyć się na drugi by mieć chociaż 2.

Opublikowano

U mnie jest tak,ze zalezy to od nauczyciela,ogolem w 1kl technikum poprawialem 4razy matme i nie zdajac po raz kolejny wziela mnie babka do tablicy i zdalem.Ogolem u nas w ciagu 2semestru mozesz poprawic tematy z ktorych masz jedynki,i wstawia Ci do elektrycznego dziennika 2na 1semestr jak poprawiles

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...