Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da się ?

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam małe pytanko. Czy da się przerobić Ps3 ? Jeżeli tak to które serwisy na terenie lubelszczyzny oferują taką usługę?.

Za pomoc leci + ;)

Opublikowano

Jeszcze chciałbym dodać, nie wiem jak jest teraz, ale w momencie gdy złamali ps3 na allegro, była masa pendrivów dzięki którym można było przerobić konsolę ( Wystarczyło go podpiąć i zaktualizować przez pendrive ). Ja bym tego gdzies szukał, bo wtedy kosztowało to 40zł.

Oraz można przerobić ps3 w ten sposób samemu, wszystko czego potrzebujemy to pendrive minimalnie 512mb. Kopiujemy na niego kilka plików i cała filozofia :D

Oczywiście tylko jeśli masz soft 3.55 i nic się do tej pory nie zmieniło. Gdyż było to chyba z 2 lata temu.

Opublikowano

Ok, ale jak sprawdzić softa ?

Info o mojej Ps3:

512G

Kupiona w czerwcu 2012

Aktualizuje system regularnie

Kupiona nowa, bez żadnej promocji w Neonecie :D

Opublikowano

Ok, ale jak sprawdzić softa ?

Info o mojej Ps3:

512G

Kupiona w czerwcu 2012

Aktualizuje system regularnie

Kupiona nowa, bez żadnej promocji w Neonecie :D

Ustawienia --> Ustawienia systemu --> Informacje o systemie

jeśli regularnie to bankowo 4.31

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mozesz przerobic,ale przy nastepnej aktualizacji systemu juz nie bedziesz mogl grac online.

Wiec polecam zostaw oryginal play i kupowac gry,bo tak szczerze ps3 bez online to gowno.

Opublikowano

Mozesz przerobic,ale przy nastepnej aktualizacji systemu juz nie bedziesz mogl grac online.

Wiec polecam zostaw oryginal play i kupowac gry,bo tak szczerze ps3 bez online to gowno.

To prawda Ps3 bez online to gówno :/ Jeżeli da się przerobić tylko softa 3.1 czy tam 3.3 to niewchodzi w grę. Ja cały czas gram online :DLecą like za pomoc :)Temat proszę o cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...