Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z banem na serwerze

Setap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio nie mogę wbić na serwer, ponieważ niby " mam bana " . Gdy chcę wbić pisze mi " The Ban Hammer has spoken! ".

Poprosiłem właściciela (na skype) aby mnie odbanował, lecz nic z tego. Oto zapiski :

unban Setap

2012-12-31 12:18:26 [iNFO] UNBAN: *Console* (127.0.0.1) unbanned name 'setap': Unbanned!

2012-12-31 12:18:26 [iNFO] Setap unbanned.

unban Setap

2012-12-31 12:18:27 [iNFO] Setap was not banned.

( Setap - mój nick ).

Próbowałem również z odinstalowaniem i ponownym zainstalowaniem Minecraft'a, lecz również zakończyło się to fiaskiem.

Proszę o pomoc!

better, faster, stronger.

Opublikowano

Poproś o unban ip -_-

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Spróbuj tych komend:

/unbanip Setap

/pardonip Setap

/ipunban Setap

/unban Setap

/pardon Setap

/ippardon Setap

Innego sposobu nie ma, może jeszcze usunąć Folder Banned-ips.txt i banned.txt ale wtedy to innych odbanuje.

svh03y.jpg

Opublikowano

Spróbuję, gdy wejdzie właściciel, wtedy wam zdam zaport ;)

Narazie dzięki za WSZELKĄ POMOC.

better, faster, stronger.

Opublikowano

A może masz nick setap a nie Setap, w minecrafcie ważna jest wielkość liter.

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

w plikach jedynie, albo cię na IP zablokował, albo coś ma nie tak z MC,albo cię trolluje :P ja myślę, że wyjaśnione, już zgłaszam :3

1470jk.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Na serwerze dostałem bana za chacki ale tak naprawde to jakas wielka pomyłka. Bana mi dał iKrzysio czy jakoś tak przepraszam jeśli obraziłem właściciela nicku.

Więc prosze o unbannawet jeśli ot wyglądało jak chacki to była pomyłka. Bardzo prosze o unban .

Dzienkuje za rozpatrzenie sprawy

TheRaf566

Opublikowano

Witam

Mój nick na serwerze w Minecraftcie to TheKejmen. To co napisał TheRaf566 jest prawdą, razem gramy na serverze kilka godzin dziennie i wiem, że ten ban to jest jedna wielka pomyłka. Jest on moim bratem i wiem czy ma różne hacki i powiem, że on ich nie ma, jest uczciwym normalnym graczem zawsze pomaga innym dając itemy na /spawnie. Dużo robi dla gildii, ponieważ jest uczynny pomocny i koleżeński. Bardzo chciałbym abyście drodzy admini go unbanowali gdyż on nie ma żadnych niedozwolonych ułatwień do gry.

Dziękuje za przeczytanie. TheKejmen

Opublikowano

Witam

Mój nick na serwerze w Minecraftcie to TheKejmen. To co napisał TheRaf566 jest prawdą, razem gramy na serverze kilka godzin dziennie i wiem, że ten ban to jest jedna wielka pomyłka. Jest on moim bratem i wiem czy ma różne hacki i powiem, że on ich nie ma, jest uczciwym normalnym graczem zawsze pomaga innym dając itemy na /spawnie. Dużo robi dla gildii, ponieważ jest uczynny pomocny i koleżeński. Bardzo chciałbym abyście drodzy admini go unbanowali gdyż on nie ma żadnych niedozwolonych ułatwień do gry.

Dziękuje za przeczytanie. TheKejmen

coś mi tu śmierdzi drugim kontem theraf566

killalllogo.jpg

Opublikowano

Czemu tak uważasz sprawdź ip komputerów na pewno ci wyjdą inne. Szkoda, że nie wierzysz mi ja nigdy nie kłamie.

Bardzo proszę o unban dla TheRaf566

Jak myślisz, że to jego 2 konto to szkoda. Sprawdz jego ip i moje są inne na pewno. Jesteśmy braćmi i sobie pomagamy.

Dziękuje za przeczytanie i sądzę, że jak zobaczysz te ip na przykład, to zmienisz zdanie, że to drógie konto gracza Raf'a.

Opublikowano

Bardzo proszę o szybkie odbanowanie TheRaf566 nie możemy się doczekać aż znów będziemy grać razem na serverze, bardzo prosze o jak najszybsze odbanowanie. Najlepiej jak by odbanowało się Raf'a Już tego samego dnia, błagam bardzo wszyscy z gildi chcemy aby z nami grał Dziękuje

TheKejmen

• 2 lata później...
Opublikowano

­Drogi Kejmenie oraz Rafie

To nie jest forum serwera. Tak więc podania proszę składać na forum serwera. (Nie wiem jakie jest).

Tam administracja powinna to rozpatrzyć.

Jeśli nie działa komenda unban niech wpisze pardon.

Jeśli nie działa pardon niech usunie plik z banami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...