Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Dl} Mapka "100 rooms" kontynuować pracę?

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Chciałbym poznać wasze zdanie :) Czy kontynuować prace nad escape "100 rooms"?

Download

http://modern.ugu.pl/save.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/332764ecf262f1bc98aee10ccd765651ae7c76d28708a95d18b262cfbec91cc1/analysis/1357054156/

Jak macie jakieś sugestie to dawajcie :). Pomysły i inne też :D Oceniajcie mapkę i mówcie czy opłaca się dorobić jeszcze 90 pomieszczeń?

kjr.png

Każdy pokój jest prawie identyczny, tylko różni się zagadką.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

jednego ss'a nieda sie ocenic -,- ale fajnie wyglada ;)

Dlatego dałem download :D

Każdy pokój jest podobny :) Różni się tylko zadaniem :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Mysle ze warto, a pomysl z identycznymi pomieszczeniami kojarzy mi sie z filmem "cube" :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

cube? Czy to nie na podstawie tego powstał escape Cubeseption :D

Nie inspirowałem się grami:

-100 drzwi

-100 pokoi

Obie gry na smartfona

PS. Jak ktoś przeszedł niech poda stopień trudności :)

Opublikowano

Przeszedłem twoją mapkę i nawet fajna :D

Ale:

1. Trochę trudniejsze pokoje następne mogą być :D

2. Krótka - więc buduj dalej ;D

928011413476457403957.png

Opublikowano

Przeszedłem twoją mapkę i nawet fajna :D

Ale:

1. Trochę trudniejsze pokoje następne mogą być :D

2. Krótka - więc buduj dalej ;D

Pokoje dawałem w takie kolejności jak je wymyśliłem :). Mi się podoba to co na razie zrobiłem :)

2. Dzięki :) Dobuduję dziś 5 pomieszczeń :D

Opisz dokładniej tego Escape'a. Jakie tam są zadania, zagadki?

W ciemno nie chce pobierać.

To jeszcze nie skończony escape :). Celem jest przejść 100 pomieszczeń (narazie 10), które posiadają różne zagadki. Głównie na myślenie.

Proszę udzielać się w temacie :) Bardzo ciekawi mnie który poziom przysporzył wam najwięcej problemów :). Miło jakbyście dawali własne pomysły i porady :)

Opublikowano

Dopisz jakąś instrukcje do tego.

Pobrałem tą mape, była w trybie creative.

Przełączyłem sobie na survival.

W ekwipunku były itemy, nie wiem czy one były potrzebne do tych zadań czy nie.

A mapa była prosta do przejścia. Tylko dopisz do tego jakieś zasady, instrukcje, bo nie wiadomo czy można coś niszczyć czy nie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To jest tylko wersja demo :) Chciałem wiedzieć czy wam się podoba i czy opłaca wymyślać się 100 zagadek.

Opublikowano

To jest tylko wersja demo :) Chciałem wiedzieć czy wam się podoba i czy opłaca wymyślać się 100 zagadek.

Opłaca się jeżeli zrobisz to co napisałem w poście wyżej.

Możesz wymyślać te zagadki dalej, ale zrób je troche trudniejsze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Opłaca się jeżeli zrobisz to co napisałem w poście wyżej.

Możesz wymyślać te zagadki dalej, ale zrób je troche trudniejsze.

Mam kilka pomysłów, ale umieszczę je pod koniec, bo to naprawdę odjechane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...