Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MW2 online/hack.

Riddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka :)

Od długiego czasu gram w MW2 multiplayer i zdarzały się dziwne sytuację (zwykle wyskakiwanie napisów podczas gry, jakiś gracz to pisał), ale wczoraj podczas gry wyskoczyło od nowa okno ładowania mapy i napis na dole "trwa ładowanie nowej mapy" czy jakoś tak. Dodam ze został zmieniony tryb gry z ekspers dm na flagi. Mało tego za jednego killa dostałem expa 34-70 lvl! Miedzy czasie typ pisał na w grze i zdobywał dobre wyniki, zdecydowanie za dobre. Okey mapa minęła to ja myślę ze przejdę sobie ponownie w prestiż przechodzę, odliczanie do next mapy sie kończy, wyskakuje tradycyjne okno ładowania i nagle ponownie napis "trwa ladowanie nowej mapy", ponownie zabiłem jakiegoś typa i awans 1-70lv.. Dodam ze podczas mapki było szybkie ładowanie, tzn klikasz i masz full ammo, High jump skakało się wysoko, bardzo wysoko oraz speed hack przez 1-2 min gra była bardzo szybka

Przez 4 mapy to samo..

Gość który pisał osiągał świetne wyniki, zawsze headshot snajperka.. Zdobywał więcej killi niż było dedow graczy, Miał ewidentnego wallhacka i aima (kamera śmierci to idealnie pokazywała)

Co więcej Chłopak był z kumplem na mikrofonie i gadał po polsku, lecz zwykle leciał śmiech i bluzki w tym z moim nickiem jak już mi sie go udało zabić ;) Z treści rozmowy nie wynikło ze on czituje, ale to oczywiste;)

Jak on to robi? Czy mogę dostać bana za to że byłem ofiarą (ale nie narzekam ;] )

Opublikowano

Wszedłeś na zhackowane lobby albo ktoś je zhackował, na YT jest masa takich filmów gdzie za jedno zabicie/zgon dostajesz 3000epx np. XP Lobby, bana za to nie powinieneś dostać

mi się takie coś przytrafiło przy MW3 z pól roku temu i konto jak miałem tak mam

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Do tego potrzebujesz modyfikację/hack liberation , dzięki czemu możesz tworzyć z modowane lobby (np: high exp)