Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hubertson2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wydania 159kk na dobrą broń na Feniksie gram bodym. lvl 45. Co radzicie czy może uzbierać jeszcze trochę więcej?

Opublikowano

Uzbieraj jeszcze trochę jak możęsz I radze ci Kupić z 2x FMSA +9 slabe sr- i wbijac postacie 20 lvl i mieszać ;) jak wbijesz ładne srednie w 1 to w 2 wbij i sprzedaj ;) droby zarobek jest :D

Opublikowano

Uzbieraj jeszcze trochę jak możęsz I radze ci Kupić z 2x FMSA +9 slabe sr- i wbijac postacie 20 lvl i mieszać ;) jak wbijesz ładne srednie w 1 to w 2 wbij i sprzedaj ;) droby zarobek jest :D

nie rozumiem co mam zrobić?

Opublikowano

nie rozumiem co mam zrobić?

Kup 2 fms średnie słabe a następnie wbijaj nowymi postaciami 20 lvl(masz zmianki ze skrzyń ucznia) i miksuj aż wbije fajne średnie i sprzedaj ;)

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Najlepiej dozbieraj tak jak up'y mowia, kup slabego fms, i miesazj az wejda ladne srednie. Zmianki ze skrzyn ucznia.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Ja na twoim miejscu expiłbym postacie na bo. Kup fms z dobrymi kd i miksuj bony

Opublikowano

Kupuj coś taniej i sprzedawaj drożej, np. kamole, kd +3/4, bodziaki - różne takie pierdoły.

Jakim cudem jesteś Gold Memberem skoro nawet czytac nie umiesz? Koleś się pyta jaką broń kupic za 159kk a ty piszesz jak ma zarabiac wtf?

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...