Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Górnictwo

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy opłaca się górnictwo. Jeśli tak to jakie żyły kuć.

Ile można w ogóle na tym zarobić?

I ile może kosztować np. 100 rud kryształu

Opublikowano

Żyłe ebonitu,srebra,niebiańskich łez, amestytu, białego złota. Za nie możesz najwięcej zarobić tylko pamiętaj żeby przetopić, a potem sprzedać.

Opublikowano

Podaj serwer

Opłaca sie ale trzeba miec cierpliwość do tego

opłaca sie ebo,nieb. łzy,kryształ(misja),białe złoto to najbardziej opłacalne rudy

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ebo, Niebiany, Białe złoto.

Racja, ale ametyst i kryształ też się opłaca.

Tylko szkoda, że tak często niepomyślne przetapianie jest, ja pamiętam jak ja sie bawilem w gornictwo i topiłem, najczęściej to mi wchodziło 2/5.. chyba opłaca się sprzedawać nie przetopione rudy !

Opublikowano

Górnictwo to zły sposób zarobku. Ja na twoim miejscu dropilbym w m2. Z żył bardzo ciężko wydropić za jednym razem 100 sztuk. Ludzie rzadko kupują rudy w sztukach, częściej przetopy.

Opublikowano

Mi osobiście w celach zarobkowych nie chciałoby się kuć,przetapiać i sprzedawać przetopów z rud gdyż to jest bezsensu.

Jest wiele prostszych zarobków używając cheatów jak i nie. Np. Łowienie na FishBocie,Drop z metinów w m2 i innych.

Opublikowano

Opłaca się im większy poziom górnictwa tym większa ilość rudy jak wydobędziesz i większa szansa że w ogóle ci dropnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...