Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mikrofon Fatal1ty Creative gaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem takowe słuchawki na święta i chciałem się zapytać ale o dołączony do nich mikrofon :>.

Próbowałem bawić się w realtek ustawieniach, do userconfig.cfg w cs'ie wklejałem komendy, które poprawiają trochę brzmienie mikrofonu.

Powiem tak : raz mnie dobrze słychac, a raz źle bo po prostu szumi. Słyszałem wiele krytyki na temat tego mikrofonu, który jest razem ze słuchawkami. Słuchawki są bardzo dobre na moje potrzeby.

Macie jakieś pomysły aby mnie było słychać głośno ale wyraźnie prócz pisania by kupić inny mikrofon?

1313059745-U377451.png
Opublikowano

Jaki masz system operacyjny ?

Ja korzystam z tych słuchawek i mikrofonu i nie mam następujących problemów.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Wejdź w :

Start -> Panel Sterowania -> Dźwięk -> Nagrywanie -> Mikrofon -> Właściwości -> Poziomy -> I zwiększ 

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Miałem fatalitki rok temu, ale 2 tygodnie po gwarancji mi się rozjebały. Cóż za niefart.

Ja nigdy nie bawiłem się w zmienianie czegoś w konfiguracji sterownika, zawsze było okej.

Uaktualnij stery, podepnij do innego portu. Popróbuj.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja natomiast zawsze zwiększam wydajność.

Dużo to daje.

Niech zwiększy i da odpowiedź, czy pomogło.

blck.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...