Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak naprawic warz.

JEBANYKOZAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem problem już naprawili i osóby które przed tym "grzebały" muszą to odwrócić. Akurat ja nie grałem przez ten okres czasu, znajomi tak no i ja nic nie musiałem robić, a oni niestety grzebali przy tym w celu kolejnej naprawy.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, zastosowałem się do nowego poradnika Wokorena - tego z plikiem bat itp. Siódmego działało, dziś nie. Zrobiłem to z plikiem hosts, nadal nie działa ( ani przez launcher, ani przez plik .bat ). Jakieś pomysły.?

@Edit: przez ".bat" uruchamia grę normalnie, ale później przy Logging In pisze LOGIN FAILED, WRONG USERNAME OR PASSWORD. Z kolei, gdy odpalam przez launchera, try 10 i error. ;s

Opublikowano

Takie małe info.

Nowy pach nowy lanch do gry i nowa domena :)

aby gra działała wystarczy wejść na oficjalną domenę war z pobrać nowy lanch aby nie pobierać od nowa gry wystarczy wskazać miejsce plików do gry ^^

Jager1234567.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam mam problem z update gry pisz emi ciagle try (1.2.3...) mam tak w kółko robiłem wszytskimi sposobami z tego tematu nic nie działą gre instalowalem 3 razy i nic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to też działa przy wyszukiwaniu serwerów? Bo często błąd wyskakuje "failed to cośtam server" i od nowa wyszukiwać wszystkie serwery ;/ Czasami zadziała ale tak ogólnie odechciewa mi się grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, otóż ja mam problem taki że gdy uruchamiam grę przez steama to odpala mi się updata i pisze Updating to build noi ta data u mnie to March 22, 2013 21:03, noi mb się nie pokazują i po chwili wyskakuje błąd i cały czas tak jest, nie wiem czy to ten patch czy co? Proszę o Pomoc.

Opublikowano

Może mi ktoś podać pliki WarZ na PW? Ponieważ mam problem z pobraniem Patcha. Próbowałem wszystkiego ale nic nie działa.

graphic.png

Opublikowano

Odpalałem nawet przez nie steamowego i dalej to samo a błąd jest taki: Failed to download update files, please try again later, nawet próbowałem też pomóc sobie przez hotspota i dalej to samo wszystko fajnie pięknie mogę się zalogować i wgl tylko patch się nie ściąga, ktoś coś wie? :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...