Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf3 jak tak zrobić ?

Creator123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest niby płynna gra ??

Filmik jest przyśpieszony ewidentnie (+10% jak nie więcej) ... temu macie efekt "płynności gry".

Do tego koleś nie ma ustawień Ultra tylko High / Medium-High.

Rock gra chyba na High, nagrywając i to na małych mapkach gdzie jest dużo większy rozpier*ol niż tutaj.

Efekty porównywalne bez użycia FXAA.

EDIT

@Mod

Jak nie można linków do YT to proszę o usuniecie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja mam gtx660, amd phenom 2 x4 3.4 i 8gb ramu, a i tak na ultra 32-64 mogę odczuć lagi. Na ultra i tak się nie opłaca grać, jak coś to już lepiej na wysokich.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

To jest niby płynna gra ??

Filmik jest przyśpieszony ewidentnie (+10% jak nie więcej) ... temu macie efekt "płynności gry".

Do tego koleś nie ma ustawień Ultra tylko High / Medium-High.

To jest nie przyśpieszony film:

Recorded with Avermedia Live Gamer HD

On nagrywa hardwarowo za pomocą ALG HD, a CPU i GPU skupiają się na grze, jakby tego nagrywania w ogólne nie było, więc taka płynność jest.

Opublikowano

Avermedia Live Gamer HD prawie całkowicie odciąża komputer od procesu przechwytywania klatek, także włączenie nagrywania nie spowoduje spadku FPSów (tak jak to ma miejsce w nagrywaniu softwarowym). Do nagrywania przydaje się dysk SSD, na którym filmy będą się zapisywać o wiele szybciej niż na HDD.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Czy od dzisiaj google wprowadziło płatną licencję na swoje usługi? Myślę że jesteś na tyle duży i sobie poradzisz. ;)

może i bym osbie poradził ale mi się nie chce i prosze o to was

jestar121.png
Opublikowano

może i bym osbie poradził ale mi się nie chce i prosze o to was

A mi sie nie chce szukac tobie tutkow ktorych jest od zajebania na necie

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Temat wyjasniony wiec nie widze sensu dalej sie tu wypowiadac. Niech modek zamknie to bo robi sie niepotrzebny spam

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...