Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Firmy hostingowe pod serwer minecraft, którym możemy zaufać.

Pinkie Pie

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pukawka najlepsza. Darmowe domeny(nazwa.maxc.pl, nazwa.maxcraft.pl). API płatności, a niedługo ITEMSHOP. 100mb/slot. Bardzo dobry panel. 2zł/slot. Taniej niz na craftserve. W moim przypadku 20 pluginów na craftserve i były lagi, a na pukawce nie. Pukawka zasługuje na 6/5.

Pukawka jest najlepsza. Nie będę tego powtarzał co napisali koledzy wyżej :D

BTW: To daj tej pukawce 5/5 bo już 3 osoby dają jej 5/5 :D

Pukawka 6/5

Pukawka moim zdaniem jest dobra właśnie 2h temu testowałem go i znajomych się pytałem to mówią że 0lagów

Na Pukawce

1slot/1.60

1slot/100mb

ItemShop

Lepsyz niż na Craftserve

Uwaga: Zauważyłem że na Ctraftsere jak kupuje ktoś vipa za 30zł to dostaje tylko 12zł do portfela a na pukawce 15zł

Pukawka.pl ma coraz więcej graczy według statystyk w ciągu ostatniego roku dużo przybyło do pukawki :)

Hostował bym na Craftserve lecz że Doładowanie 30zł daje tylko 12zł do portfela to się wkurzyłem na innych hostingach nie robią tak.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Myślę ,że powinieneś zrobić ankiete na ile użytkownicy oceniają dane hostingi , tak byłoby najlepiej ;). Jest to tak jakby spis hostingów :P.

Technik serverów ;) 

Opublikowano

polecam fiberhost 70pluginów nie laguje 0.o mają dodać itemshop można dać im pomysł bardzo szybki support możliwość własnej strony WWW tanie ceny 5/5 :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...