Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][DEDYK][24/7][NO-WI][No-Premium][RPG,FB,Surv][20 Slotów]Epic Dungeons ! 1.4.6[Dungi, wojny gildii] i wiele wiecej!

Vanarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

(Poszukiwany Moderator! Pilnie)

O naszym serwerze można by pisać długo i wiele, ale po co? Musicie przekonać się sami!

Nasz serwer jest oparty na prostych i ogólnie dostępnych pluginach, przez co

nie obciąża to serwera, a zarazem dzięki kreatywnej admininstracji, wykorzystanie

tych pomysł, daje możliwośći których nie ma na innych serwerach. U nas możesz robić

wszystko, chodzić na dungi(autorski pomysł). Prowadzić wojny(Ciągle dopracowywane),

skakać na parkourach, czy zabijać hordy potworów na mobarenie!

:)

Przechodząc do rzeczy! Serwer jest warty odwiedzenia. Prace, market, pieniądze za to, że gracie,

to wszystko pozwala Ci zarobić na wymarzoną działke, czy pokój w hotelu. Gdzie wybudujesz swoj dom.

Wszystkie te i inne atrakcje czekają Cię na naszym serwerze.

Na zachętę daje również filmik, który nakręciliśmy aby zachęcić graczy. Przy okazji beżiesz miał

okazje poznać admininstracje.

http://www.youtube.com/watch?v=HB1H10Z4u8Q

W takim razie bez zbędnych opóźnień podaje wam IP

IP: epicdunegons.csrv.pl

lub

s128.csrv.pl:20491

Chcecie z nami porozmawiać?

Nie ma problemu!

Zapraszamy na TS:

188.165.154.244:3300

Kanał: Epic Dungeons MC

Oficialne otwarcie o 18:30! Ale możecie grać już teraz!

Admini:

HeadAdmin - Vanarax

HeadAdmin - szuru

Admin - Sovellis

Opublikowano

Chciałbym zgłosić się na moderatora. Kiedyś byłem nim na kilku serwerach. mam 14 lat. Posiadam Skeypa. Ogarniam Bardzo Dobrze Polską Ortografie. Znam się na takich pluginach jak World Guard/Edit, Iconomy, ChestShop i wielu wielu innych

Opublikowano

Super server ! Pograłem chwile, i musiałem iść, ale na 100% będę tu wracał częsciej. Mapka Piękna, fajny system rozgrywki, dungi spoko. Szybko się zarabia i w ogóle! Wchodzić na 18:30 bo eventów! :)

Opublikowano

Trudno powiedzieć, bo ciągle nad tym pracujemy, samo założenie gildii będzie prawdopodobnie darmowo, ale wynajęcie cuboida pod zamek będzie drogie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...