Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postanowienia na rok 2013

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z czystej ciekawości, jakie są wasze postanowienia na ten rok? Moim postanowieniem jest znalezienie normalnej dziewczyny, żadnej kurwy, na jakie trafiałem w ubiegłym roku. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

, mniej picia, wiecej oszczedzania , w koncu znalezienia tej idealnej , no i co ? Duzo bialka ;d

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ja już od ponad pół roku próbuję się wziąć za ćwiczenie, może w końcu mi się zechce

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie dostawać 5% w tym roku... - a no tak, już dostałem. Także nie ma żadnego. xD

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Aby z dziewczyną się super układało i abyśmy się kochali jak dotychczas <3

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

do końca zimy skroić pokaźną liczbę szali, czapek i innych żydowskich gówien. No i jak każdy ograniczenie z piciem, więcej treningów i sobie załatwienie panienki ;p

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Średnia 4.3 + , więcej nauki , częstsze chodzenie na siłownie, poważna nauka jazdy na tylnym kółku w crossiku :P , kolejnego podium, udanych wyjazdów na tor,

znalezienia tej jedynej

Opublikowano

Już znudziło mi się obiecywanie sobie, że poprawię się w nauce. Nie mam żadnych postanowień. No może ograniczyć komputer.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...