Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - PaySafeCard

EmiPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta:

przelewy.png

Oczekuję Lubię To za pomoc.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta:

przelewy.png

Oczekuję Lubię To za pomoc.

Chcesz lajka za jakiegoś screena... tak? To cię rozczaruję, bo w żaden sposób nie pomogłeś. To, że nie można bezpośrednio zapłacić z PSC, to wiemy. Nam rozchodzi się o to, czy istnieje jakakolwiek metoda, która umożliwia kupno gry taką metodą płatności... Kolejny człowiek, który myśli, że skoro ma więcej lajków, to jest fajniejszy... Żenada.

Odświeżam.

Opublikowano

jak wpisałem w google wyszukało mi tylko jakiś ruski filmik ale na yt jest dużo fake filmików ;) wiec raczej na razie nie ma możliwości płatności PSC ;)

24n3chy.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz konieczenie za minecrafta zapłacić PSC to możesz to na allegro zrobić ale na allegro sprawdz przed zakupem takie info:

- Jaką sprzedawca ma opinie. Polecam jeśli jest dużo kupujących i 0 negatywnych.

- Jaka cena za GifeCode. Jeśli cena wynosi 1zł-40 to nawet nie licz na to, że dostaniesz prawidłowy kod. 50-70zł już pewniejsze ja kupię za tyle mam już sprawdzonego sprzedawce. I specjalnie mi zostawił kod :)

- Dowiedz się czy aukcja nie ma na myśli Pirackiego minecraft do pobrania lub też czy po prostu nie są sprzedawane konta zamiast GIVE-CODE

Opublikowano

Jeśli chcesz konieczenie za minecrafta zapłacić PSC to możesz to na allegro zrobić ale na allegro sprawdz przed zakupem takie info:

- Jaką sprzedawca ma opinie. Polecam jeśli jest dużo kupujących i 0 negatywnych.

- Jaka cena za GifeCode. Jeśli cena wynosi 1zł-40 to nawet nie licz na to, że dostaniesz prawidłowy kod. 50-70zł już pewniejsze ja kupię za tyle mam już sprawdzonego sprzedawce. I specjalnie mi zostawił kod :)

- Dowiedz się czy aukcja nie ma na myśli Pirackiego minecraft do pobrania lub też czy po prostu nie są sprzedawane konta zamiast GIVE-CODE

Kurwa czlowieku ty jesteś psychiczny. Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Kupując na allegro nie masz prawa dostać nie prawidłowego kodu. Kurwa ludzie obudźcie się ! W momencie gdy kod nie będzie działał sprawa momentalnie idzie do sądu. To jest właśnie nie czytanie regulaminów. Ja kupiłem MC za 17zł i pewnie wszystkie dzieci i WIELCY ZNAWCY będą pisać że poleci ban etc. Gówno prawda. Lece bodajże rok już i nic. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie przeżyłeś czegoś na własnej skórze pajacu.

Co do tematu wydaje mi się iż nie ma takiej opcji bo na allegro nie znalazłem osoby która chciała by psc, bardziej już doładowania do telefonu, ale wydaje mi się że PSC, a doładowanie to Ci różnicy nie zrobi. Niestety na tą chwilę gift cody są po 90zł + i nie ma żadnych do 50zł.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Kurwa czlowieku ty jesteś psychiczny. Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Kupując na allegro nie masz prawa dostać nie prawidłowego kodu. Kurwa ludzie obudźcie się ! W momencie gdy kod nie będzie działał sprawa momentalnie idzie do sądu. To jest właśnie nie czytanie regulaminów. Ja kupiłem MC za 17zł i pewnie wszystkie dzieci i WIELCY ZNAWCY będą pisać że poleci ban etc. Gówno prawda. Lece bodajże rok już i nic. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie przeżyłeś czegoś na własnej skórze pajacu.

Co do tematu wydaje mi się iż nie ma takiej opcji bo na allegro nie znalazłem osoby która chciała by psc, bardziej już doładowania do telefonu, ale wydaje mi się że PSC, a doładowanie to Ci różnicy nie zrobi. Niestety na tą chwilę gift cody są po 90zł + i nie ma żadnych do 50zł.

Człowieku ja kiedyś kupiłem minecraft za 50 zł sprzedawca mnie oszukał ale oddał kaskę.

Opublikowano

ja bym ci radził ze strony minecraft.net

bo teraz wszędzie są oszuści a z tej strony jest 100% pewność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...