Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Allesvergeben

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Mam tez sam problem co kolega powyżej. Cały dzień się mecze z tym fishbote. Mam parę pytań.

1. My mówimy o fishbocie 3.6v

2. Bardzo prosiłbym o filmik ponieważ, czasami dobrze mi łowi ale nie zabija ryb, a czasami co 2 sekundy wyciąga wędkę

3. Nie wiem czy lepszy jest ten fishbot czy ten 2.2v co jest na innych postach

Opublikowano

Dzięki za pomoc, ale mam jeszcze jeden problem, po zakończeniu 200 robaków nie bierze mi następnych 200 jak mam to ustawić żeby brał następną papkę czy ryby

Opublikowano

Tak zabija ryby, ustaw wszystko tak jak na obrazku i będzie chodził. Przynajmniej powinien, ale dalej nie wiem jak zrobić aby po skończeniu 200 robaków dalej łowił

Opublikowano

nie działa na zminimalizowanym oknie,dziki za tuta działa mi już nie wiedziałem czy full czy nie

już działa i jest git ale na jaki czas ustawić?

Opublikowano

Chętnie bym Wam pomógł, ale ja go tylko UPnąłem więc ciężko mi pomóc. Pytajcie się Dementora, on dał instrukcje ;D

Fw15x0y.png

Opublikowano

ludzie pomożecie mam obejście 1g3 i szukam fishbota który zabija ryby sam i dobrze łowi a nie jak angelbot co działa bardzo słabo bo wyciąga za późno ryby i mało jest bo nie łapie a normalny stary bot 1.3 wyciąga lepiej od tego angelbota co wszyscy tak mowią ze taki super

Opublikowano

@UP

Zobacz tego angelbota on jest na prawdę dobry i łatwy w obsłudze sam z niego korzystam i na dzień wyciągam z 10kk to nie ściema!!

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/91906-tut-angelbot-by-xwaffeleisen-v22-nowa-era-fishbota/ Zobacz bo warto!

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

witam bot jest dobry czasem sie wiesza i wyciaga wedke zanim pojawi sie branie ale to pewnie wina sniegu. Jednak dlaczego nie zmienia mi przynety jak sie skonczy? (starszy bot zmienial mi ale znowu nie lowil a ten lowi ale nie zmienia lol). Zeby nie bylo mam pozaznaczane tak jak w instrukcji ponadto ni wyrzuca mi farb z eq czy to zlowionych czy to tych co byly wczesniej. Wie ktos jak temu zaradzic ? dzieki z gory za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej hardkorowy ale mam error lin cos tam jak sie skonczy papka a wszystko ustawione zeby zmienil ?

sygna1c.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam problem z każdym fish botem, gdyż ustawiam tak jak pisze w instrukcji. Ok bot zarzuca wędkę mam branie wyciąga. Gdy 2 raz zarzuci to nawet nie czeka na branie odrazu wyciąga wędkę CO JEST POMOCY

ZA POMOC 5*

ZBIERAM +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wyciąga chyba że tak ustawiasz ^^ mam pytanie czy da sie jakoś wyłączyć żeby nie zakładało płaszczu uciekiniera bo za każdym razem zakłada ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...