Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fobia!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wejdź na jakiś czat? Pogadaj z kimś na jakimś ts.

Pierwszy krok to podstawa.

Ewentualnie, wybierz się do lekarza.

Lub po prostu wyjdź na dwór, i jak ktoś będzie się Ciebie pytał dlaczego nie wychodzisz to powiedz, że chorowałeś na coś tam.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jestem psychiatra. Stwierdzam ze masz najebane w głowie i matka cię nie kocha.

Naj lepiej skocz z okna. Ale z parteru.

Idź do swojego majnkrafta jebany kwadratowy 14latku. Po pierwsze to naucz się pisać bo przeraża mnie to jak ktoś pisze "naj lepiej" zamiast "najlepiej". Beka w chuj. Po drugie tak cwaniaczysz na tym forumku,a prawdopodobnie jesteś zwykłym gimbem, który boi się odezwać i wchodzi na ten o to forumek, aby poczuć się lepszym czyli krótko mówiąc jesteś dzieckiem z zaburzeniami. Powód? majnkraft.

1313059745-U377451.png
Opublikowano

I nick też masz taki jakiś tajemniczy :ninja:o.O

a tak wgl. więcej dystansu do samego siebie ;)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Spróbuj iść do psychologa- nie bój się im tego powiedzieć... Można wiedziec ile masz lat?

Porozmawiaj z kimś normalnie nie myśląc o tej Fobii- może pomoże.

Spróbuj iść do psychologa- nie bój się im tego powiedzieć...

POPROSTU CZŁOWIEKU NIE MYSL O TYM :) A JAK KTOS ZAPYTA CZEMU CIE NIE BYLO POWIEDZ ZE CIEZKO CHOROWAŁEŚ CZY COŚ WYMYŚŁ :)

Opublikowano

Przeczytałam kilka postów i ręce opadają... nie wiem dlaczego w każdym widzicie trolla. Może to Wy macie jakąś fobię?

@topic

Wbrew pozorom nie jesteś sam z takimi problemami. Wielu nastolatków ma podobne przypadłości. Jak na moje psycholog tu zbytnio nie pomoże, a napewno nie wtedy kiedy będziesz kłamał. To jest taki sam lekarz jak dentysta czy pediatra. Musisz z nim być szczery żeby mógł Ci w jakikolwiek sposób pomóc. A swoją drogą - siedząc w domu nie polepszasz swojej sytuacji. Musisz oderwać się od wirtualnego świata i sam w sobie się przemóc i znaleźć kogoś z kim mógłbyś po prostu porozmawiać.

Opublikowano

Przeczytałam kilka postów i ręce opadają... nie wiem dlaczego w każdym widzicie trolla. Może to Wy macie jakąś fobię?

@topic

Wbrew pozorom nie jesteś sam z takimi problemami. Wielu nastolatków ma podobne przypadłości. Jak na moje psycholog tu zbytnio nie pomoże, a napewno nie wtedy kiedy będziesz kłamał. To jest taki sam lekarz jak dentysta czy pediatra. Musisz z nim być szczery żeby mógł Ci w jakikolwiek sposób pomóc. A swoją drogą - siedząc w domu nie polepszasz swojej sytuacji. Musisz oderwać się od wirtualnego świata i sam w sobie się przemóc i znaleźć kogoś z kim mógłbyś po prostu porozmawiać.

nie przesiaduje długo przed komputerem 3-4 godziny dziennie. nie czatuje nie używam gg i innych komunikatów nie gram w żadne gry nie nawiązuje znajomości przez internet praktycznie cały czas śpię lub czytam książki

Spróbuj iść do psychologa- nie bój się im tego powiedzieć... Można wiedziec ile masz lat?

POPROSTU CZŁOWIEKU NIE MYSL O TYM :) A JAK KTOS ZAPYTA CZEMU CIE NIE BYLO POWIEDZ ZE CIEZKO CHOROWAŁEŚ CZY COŚ WYMYŚŁ :)

17 lat mam

to nie takie proste jak ci się wydaje

Opublikowano

[quote name=Pan i Władca :D' timestamp='1357063251' post='5967474]

Idź do swojego majnkrafta jebany kwadratowy 14latku. Po pierwsze to naucz się pisać bo przeraża mnie to jak ktoś pisze "naj lepiej" zamiast "najlepiej". Beka w chuj. Po drugie tak cwaniaczysz na tym forumku,a prawdopodobnie jesteś zwykłym gimbem, który boi się odezwać i wchodzi na ten o to forumek, aby poczuć się lepszym czyli krótko mówiąc jesteś dzieckiem z zaburzeniami. Powód? majnkraft.

1. Tak jestem gimbem

2. Od 8 lat mieszkam zagranica i nie robię takich strasznych błędów jak niektórzy

3. Mam dużo kolegów a na to forum to wchodzę żeby z kimś popolsku pogadać nietylko z rodzicami

4. Nie gram w minecrafta ale grałem

5. Robię takie błędy ale za to umiem niemiecki i francuski perfekcyjnie :D

6. Mam nadzieje ze to przeczytasz i jak jeszcze coś do mnie masz to proszę o napisanie na PW

@TOP

Panie z fobia ma pan siostrę, brata?

Niech pan powie to rodzicom

Jak zauważyłem po twoich postach to jesteś pesymistom wiedz musisz bardziej w siebie wierzyć

Jak masz fobie to nie boisz sie pisać na forum?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Wygląda to na przypadek fobii społecznej, psycholog powinien Ci pomóc ale musisz mówić mu prawdę inaczej nic z tego nie wyjdzie. Pamiętaj że to jest LEKARZ, który wykonuje swoją pracę, on nie ma prawa Cię wyśmiać tak jak urolog nie wyśmieje Cię jak przyjdziesz z chorobą weneryczną itd. Jeśli chcesz też dowiedzieć się czegoś więcej polecam raczej popytać na forach dotyczących fobii społecznej, depresji itp. tam łatwiej znajdziesz jakieś rady od ludzi, którzy też mają tego typu problemy niż na MPC gdzie co najwyżej możesz usłyszeć "wyłoncz majnkrafta".

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

random ledwo co konto zalozyl i pierwszy jego post to chujowa historyjka o fobii spolecznej

jak mam to interpretowac ? nikt normalny nie opisuje swoich problemow psychicznych na forum o cheatach

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wy kurwa to macie problemy ja pierdole.

Jestem w 3 gimbazie, dwa zagrożenia a wy pierdolicie o tym że kolegów nie macie.

To że jesteś jakiś niedoje**** i nie masz kolegów to tylko i wyłącznie twoja wina. Jakbyś chodził normalnie do szkoły

byłoby spoko,a ty zachowujesz się jak upośledzone, rozpieszczone dziecko. Jak Ci się ręce pocą to sobie ręcznik kup, a na serce

są tabletki.

elko

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

wy jesteście ludzie jacyś pierdolnięci ( nie wszyscy ale większość ) śmiejecie się z kogoś nie szczęścia ale pamiętajcie ze was też może takie coś spotkać bo to przychodzi z dnia na dzień nie będziecie wiedzieli nawet kiedy większość z was nawet nie wie co to Fobia społeczna lub antyspołeczna osoba

Autor teko tematu ma więcej w głowie jak wy wszyscy po mimo tej choroby : ( i na pewno więcej przeżył jak wy wszyscy wzięci

@Koniuh

wiesz co znaczy upośledzenie ? jak nie wiesz to nie używaj tego słowa bo z twojej wypowiedzi wygląda na to że ty stoisz w rozwoju ;] a w najgorszym wypadku cofnąłeś się w rozwoju do pozimu 10-13 latka

mają racje z tym że nie złe zrobiłeś pisać na tym forum jak widzisz te forum jest do gier ale jest dział "Forum Ogólne" w którym właśnie napisałeś o swoich problemach dlatego podam ci Linka na największe forum Psychologiczne gdzie Psycholodzy siedzą praktycznie cały czas i pomagają

a moja rada jest taka:

napisałeś że łatwiej ci coś napisać jak powiedzieć to więc to co napisałeś tu wydrukuj i daj pani psycholog lub rodzicom wtedy będzie ci łatwiej się otworzyć w rozmowie

twoim + jest to że chcesz z tego wyjść a nie siedzieć i nic nie robić i dlatego to ci się uda !

i nie zwracaj uwagi na te "dzieci" bo oni tak na prawdę o niczym nie mają pojęcia prócz jak odpalić metina lub inne gry

PS

jak chcesz to napisz na PW pogadamy na Skype lub Ts3 jeżeli uznasz ze nie dasz rady rozmawiać ze mną to po prostu wyjdziesz

i masz moje słowo że nie wspomnę w rozmowie o tym co napisałeś tu :)

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...