Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kooooolejny Problem -.-

xsemix1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem podczas proby laczenia sie z serwem robie wszystko jak bylo w opisie, po starcie pokazalo mi networking cos tam cos tam chce odpalic i dupa blad podczas laczenia dodam ze w pliku mc mam ip z koncowka 100 ... pomoze ktos??? 10* poleci z gory dzieki

Opublikowano

no wyskoczylo mi bodajze networking is uncrable czy cos takiego ;d potem resetnalem serwa wpisalem login i haslo i dalem start czekam pozniej dlugo bylo time out czy cos takiego i tak w kolko a pozniej znowu networkingcheckoutconnect ;P pomoze ktos ?? a sposobem pana up wyproboje ;d

Opublikowano

to pomoze ktos? dodam ze po dluzszym czasie w fressbd pojawia sie wiadomosc ConnectDBCheckAuthMasterAuth 6connect: Operation timed out a i tak nie pali ;/.

w dupie to mam ze post pod postem po prostu potrzebuje pomocy .... 10* za pomoc

Opublikowano

Nie doubluj postów, używaj opcji EDIT -,- , napewno ktos przyjdzie i ci pomoże ^^

Opublikowano

Jak pojawiają Ci się takie napisy tzn. że wszystko masz ok. teraz tylko pytanie czy to serwer przez hamachi i jak się z nim łączysz (chiński klient czy spolszczenie) i jakie IP wpisujesz... musi być z końcówką .100.

Opublikowano

Jak ci dalej nie działa to w silniku kiedy ci to wyskoczy naciśnij prin screen (nie loguj się ponownie) i wbijaj do gry ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...