Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameminer- free gry na steam

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawno kodu nie wklejałem :D

0b454c34a8d38774c64d83aade6b57bd

Po za tym:

12 minutes ago
Congratulations! You have won 'Men of War: Red Tide' giveaway!

76561198001815076.png
Opublikowano

dołączam sie do pytania ;c

Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi , bo czytając pierwszą stronę za uja wafla nie wiem :/

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

Jak zdobywać doświadczenie ?

Jaki posiadacie poziom ?

Mauurycy podczas rejestracji wyskoczy Ci strona z ruskimi napisami i białym okienkiem , wklejasz kod w to okienko

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Jak zdobywać doświadczenie ?

Jaki posiadacie poziom ?

Mauurycy podczas rejestracji wyskoczy Ci strona z ruskimi napisami i białym okienkiem , wklejasz kod w to okienko

Tylko tyle ??? , te kody są potrzebne tylko do tego ??

to po co tyle jest ty kodów ?

@Edit. Do czego są drewniane skrzynki ??

Opublikowano

154530cc66b9e4e8c1885e039a4e7f89

Zmieńcie język na angielski, po co się z ruskim męczyć ;) Drewniane skrzynki możesz otworzyć drewnianym kluczem, który kupić musisz za golda czyli za normalną kasę ;) Co z nich możesz dostać masz wymienione jak na nią najedziesz. Może to być gra na Steam, gold albo co innego. Czytajcie FAQ, a będziecie wszystko wiedzieć :)

Opublikowano

154530cc66b9e4e8c1885e039a4e7f89

Zmieńcie język na angielski, po co się z ruskim męczyć ;) Drewniane skrzynki możesz otworzyć drewnianym kluczem, który kupić musisz za golda czyli za normalną kasę ;) Co z nich możesz dostać masz wymienione jak na nią najedziesz. Może to być gra na Steam, gold albo co innego. Czytajcie FAQ, a będziecie wszystko wiedzieć :)

Te skrzynki opłaca się otwierać ? , bo mam ich 7 a klucz jest tani nawet, mam pytanie jeszcze jaka jest różnica między Keys only a Gifts Only ??

@Down już nieważne chodziło o to że wystawia się własną grę :D

Opublikowano

Nie wiem czy opłaca się otwierać, jeszcze tego nie robiłem. Z tym Alanem to nie rozumiem o co ci chodzi ;p

Poza tym zachęcam do udziału w moim giveawayu ;)

http://gameminer.ru/giveaway/4e87ffaa7887bf9c9b8863ff448a3f9d

Za klucz dostajesz tylko coal jak wystawisz grę, a za gifta możesz wybrać. Chociaż nie jestem do końca pewien, też niedawno dopiero zacząłem się w to bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...