Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siedzicie na Mpc zamiast się bawić ? :C

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej ludzie, idę zjeść coś! i wypić kole! bywajcie wracam za 5 minutes!

ps. jakie macie frajerwerski? :D

300 Hukówek 20 rakiet

1 Wyrzutnia 100 strzałów; x moździeż i 2 wulkany xD na więcej nie było mnie stać :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Ja tam jestem na mpc, bo nie lubie chodzić na ,,duże impry/melanże". Wole je spędzić rodzinnie.

Postrzelałem fajerwerkami i tyle.

A reszta? Będe grał w grę...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja tam jestem na mpc, bo nie lubie chodzić na ,,duże impry/melanże". Wole je spędzić rodzinnie.

Postrzelałem fajerwerkami i tyle.

A reszta? Będe grał w grę...

Przy twoim internecie wątpie ze w cokolwiek zagrasz ;x

Czemu nie lubisz dużych imprez ;x ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Przy twoim internecie wątpie ze w cokolwiek zagrasz ;x

Czemu nie lubisz dużych imprez ;x ?

Pozwól, że dokończę kultowe powiedzonko.

Będe grał w grę. Jaką? Tomb Raider..

Na takich mass imprezach jak się wszyscy spiją to jest rozpiernicz. Z ludzi obcych stają się ,,rodziną". Chore.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja zostaje w domu bo rodzice nie chcieli mnie na Sylwester wsiąść. A tak to siedzę na mpc i gram w borderlands 2 na raz. A o 00.00 zrobię fotkę na konkurs z balkonu i tyle

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Sylwester jest jedynym dniem w roku, w którym można porządnie zaszaleć :). W inne dni oczywiście też można.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Ja właśnie od cioci dostałem 2 picolo zamknąłem się w pokoju i pije właśnie jeden w kieliszku i patrze na forum xD

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ja właśnie od cioci dostałem 2 picolo zamknąłem się w pokoju i pije właśnie jeden w kieliszku i patrze na forum xD

Ej to se fapnij bo po picolo sie szybko dochodzi przynajmniej u mnie :D

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Siedze w domu mam 13 lat, i wolę spędzić ten czas z rodziną. Fajerwerki? szkoda kasy. Koledzy? - mam( tak myślę ), oni szaleją itd, ale dla mnie, sylwester to nic innego jak zwykły dzień. Po prostu wolę posiedzieć,pogadać w gronie rodzinnym, napić się z ojcem, niż być z kolegami na imprezie, następnego dnia na kacu, i z 2 dziewczynami w łóżku.

Nie kłam tu nie ma możliwości, że ktoś obudzi się z dwoma dziewczynami...

@Top

Widzę, że nikt nie podał iż jest chory... Będę pierwszy, lecz pewnie pół godzinki przed wyjdę gdzieś do znajomych życzenia złożyć ;)

Opublikowano

ej ludzie, idę zjeść coś! i wypić kole! bywajcie wracam za 5 minutes!

ps. jakie macie frajerwerski? :D

Do teraz została zaledwie jedna wyrzutnia i 40 hukowych... xD Wszystko poszło w ciągu ostatnich 3dni.

Plany na sylwka? Chipsy, cola gramy w LoL'a ;x

Nie no. Uro ojca a robić coś trzeba ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Sylwek rodzinnie, standard - dla mnie spoko.

Alko owszem, ale w małych ilościach. Pełnoletność nie oznacza że muszę się napierdolić przy każdej możliwej okazji.

Fajerwerki, jakieś są ale plusem zadupia na jakim mieszkam jest graniczenie ze szkopami którzy co rok pokazują co potrafią ;D

Ogółem to Happy New Year mordy.

Opublikowano

Siedze w domu mam 13 lat, i wolę spędzić ten czas z rodziną. Fajerwerki? szkoda kasy. Koledzy? - mam( tak myślę ), oni szaleją itd, ale dla mnie, sylwester to nic innego jak zwykły dzień. Po prostu wolę posiedzieć,pogadać w gronie rodzinnym, napić się z ojcem, niż być z kolegami na imprezie, następnego dnia na kacu, i z 2 dziewczynami w łóżku.

Co za patologia! Z ojcem 13 latek pić, z 2 KOTAMI spać w łóżku. Kurde dzwońcie na policje!

ps. mam talon na 15% :D

Opublikowano

Sylwek dzień jak co dzień. Ja tam siedzę sam w domu, bo i tak wiem, że rodzice mnie nigdzie nie puszczą i tylko wychlam szampana o 12 i pooglądam petardy i będzie git.

Opublikowano

ja się puszcze - nie no żart :D Fajerwerki puszczę, napiję się PICOLO. I już :C

Ps. fajny avcio? czy wolicie bananka? : :ninja:

@up. ma tyle samo postów co ja o.O

Opublikowano

pf, w tym roku siedze w domu, porządnie sie najem troche pewnie pogram posłucham muzyki i ide spać, nie musze jak te wszystkie jebane gimbusy lać alkoholu do żołądka a na next dzień chwalić sie jaki to melanż był, wyjebane mam na takich pozerów chuj im w dupska, każdy robi co chce elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...