Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Task do misji

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Otóż PBDO ma funkcję do przyjmowania zadań oraz bardzo rozbudowane API, zatem podjąłby się ktoś zrobienia taska, który automatycznie wykonywałby wszystkie misje?

Opublikowano

O kurde, niezłe wyzwanie,ale sądzę,że ktoś z tego forum był by w stanie to zrobić,ale pewny na 100% nie jestem.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

@UP można zawsze "połączyć siły" żeby mniej roboty było ;p

Topic: Pomysł sam w sobie dobry ale dużo roboty przy tym będzie lecz bardziej opłacalne by było zrobienie tasków do misji w częściach np. Dekrystalizacja. :)

Opublikowano

Otóż PBDO ma funkcję do przyjmowania zadań oraz bardzo rozbudowane API, zatem podjąłby się ktoś zrobienia taska, który automatycznie wykonywałby wszystkie misje?

o tym samym myślałem 2 dni temu miałem napisać temat ale zapomniałem.

Nigdzie nie ma takich tasków :/

@UP

Jak znasz się na robieniu tasków to zapytaj.

Opublikowano

@UP

Jak znasz się na robieniu tasków to zapytaj.

Jedyne taski jakie robie to tylko dla siebie w TaskCreator takiego już pro taska to jeszcze nigdy nie pisałem. :)

Opublikowano

Nie ma sprawy, wystarczy napisać do kogoś z v5dev (zaraz odwiedzę na skype jD) i będzie zrobione :)

Jeśli miszczu mówi, że jest takie coś w API to jest i to co wcześniej mówiłem to mój błąd - za co serdecznie przepraszam osoby, które źle poinformowałem.

jD specjalista od PBDO da radę zrobić co nie ? :)

Opublikowano

Ja!! Ale muszę się przyjrzeć jak to działa.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Prawde mówiąc nie jest to trudne , bowiem PBDO ma wystarczające API do wszystkich misji chyba , procz paru np. latanie w promieniowaniu i taki etam.

Tylko nie wiem komu sie to robic by chcialo bo tego w chuj dużo ...

Opublikowano

Jeśli dojdzie do tego, że bot będzie robił misje za nas, zbierał uri, pd itp., to po kiego chxxa w ogóle gracie w darkorbit ?

Dla zabawy :D

Dark Orbit to teraz w pełni zautomatyzowana gra :)

Już do tego doszło skoro jest takie coś w API PBDO..

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Jeśli dojdzie do tego, że bot będzie robił misje za nas, zbierał uri, pd itp., to po kiego chxxa w ogóle gracie w darkorbit ?

Dla PvP

Opublikowano

e tam myśle że boty wystarczylyby do zbierania uri i pallandium nic więcej tak to coraz bardziej jest zaśmiecany serwer latającymi bocikami..

Ps zróbcie jeszcze Task do bicia graczy na pvp...

Opublikowano

e tam myśle że boty wystarczylyby do zbierania uri i pallandium nic więcej tak to coraz bardziej jest zaśmiecany serwer latającymi bocikami..

Ps zróbcie jeszcze Task do bicia graczy na pvp...

Jest taka funkcja :D

+ Taskscript na emp, rsb i bodajże stabilki też gdzieś mam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...