Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stracona Gamma

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś mam niesamowite lagi w D.O,złożyłem gamme, padłem 2 razy na mk, kupiłem 1 życie, padłem na dk, znowu wskoczyłem na dk z ostatnim życiem, dk były na rogach już, stanąłem w rogu tak, aby mnie nie biły,przez 20 sekund biłem jedną i tą samą krychę bez poruszania się, nagle hit ponad 100k i ded, a nie ruszyłem się.

1.Czy oddadzą mi tą gammę ?

2.Czy pisać po 24 godzinach ?

3.Co napisać ?(w życiu tylko 2 razy pisałem o zwrot wrót)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Nie pisz bo odpisza ci ze mogles nie wskakiwac skoro miales lagi i 1 zycie. Ja mialem podobna sytuacje ale nie wskakiwalem w ten sam dzien tylko na drugi jak nie mialem lagow i spokojnie zrobilem. Bp wprowadzilo mozliwowc zakupu zyc wlasnie po to by sie pozbyc mailow dot. wrot - a bylo ich sporo.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Dobra, ale słyszałem, że oddają jeszcze, więc ponawiam pytania 1-3.

Opublikowano

Wiem,że spam, ale proszę o pomoc, tą gamme składałem 3 tygodnie, mam flaxa ani jednej lf4... a dla mnie 60k uri to dużo, i cześć do kronosa.

Opublikowano

omg masz sałate zamiast mózgu? Nie potrafisz kłamać? Wymyśl coś np. że gadałeś z kumplem na skype i było ok a w gammie nie miałeś połączenia.. Mi Bete zwrócili :D

Opublikowano

Wiesz, mogą odpisać, trzeba było nie gadać na skype ;/

Czy pisać po 24h ?

Opublikowano

ehhh... nie komentuje tego.. Skype działał poprawnie tylko Orbitka zlagowała ;) Jednak nie potrafisz kłamać.. ;c

Opublikowano

Jesli bocisz to nie pisz bo ci zabnuja moj kolega bocil stracill wrta napisal o oddanie i go przestrzelili skladaj jeszcze raz nie pisz do suportu jak uzywasz botow

Opublikowano

ehhh... nie komentuje tego.. Skype działał poprawnie tylko Orbitka zlagowała ;) Jednak nie potrafisz kłamać.. ;c

Ale mogą odpisać, że zamulał łącze skypem.

Co do topicu to napisz tak:

Witam serdecznie.

Dnia 31 grudnia 2012 roku o godzinie XXX straciłem wrota Gamma.

Były niesamowite lagi we wrotach.

Najpierw straciłem 2 życia, kupiłem 1, które też straciłem.

Po chwili odczekanego czasu myślałem, że lagi się już skończyły więc wskoczyłem do wrót z ostatnim życiem co jednak okazało się nie trafną odpowiedzią.

Nie była to moja wina, ponieważ wszystkie programy typu gg, skype itd. miałem o zwrot wrót gamma.

Proszę bardzo o zwrot wrót bo są one dla mnie bardzo cenne..

Styknie ;)

P.S. radziłbym pisać po 24h bo Cię spławią teraz.

Opublikowano

Ale mogą odpisać, że zamulał łącze skypem.

Co do topicu to napisz tak:

Witam serdecznie.

Dnia 31 grudnia 2012 roku o godzinie XXX straciłem wrota Gamma.

Były niesamowite lagi we wrotach.

Najpierw straciłem 2 życia, kupiłem 1, które też straciłem.

Po chwili odczekanego czasu myślałem, że lagi się już skończyły więc wskoczyłem do wrót z ostatnim życiem co jednak okazało się nie trafną odpowiedzią.

Nie była to moja wina, ponieważ wszystkie programy typu gg, skype itd. miałem o zwrot wrót gamma.

Proszę bardzo o zwrot wrót bo są one dla mnie bardzo cenne..

Styknie ;)

P.S. radziłbym pisać po 24h bo Cię spławią teraz.

Szanowny(a) Graczu,

Drogi graczu niestety to zgłoszenie może zostać rozpatrzone najwcześniej w środę.

Prosimy więc o ponowny kontakt właśnie w tym dniu. Wystarczy użyć opcji "Odpowiedz" na ta wiadomość.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Życzymy spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2013 Roku!

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

--

Bigpoint Support

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg | Germany

;/ trudno, w środę napiszę.

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Drogi graczu niestety to zgłoszenie może zostać rozpatrzone najwcześniej w środę.

Prosimy więc o ponowny kontakt właśnie w tym dniu. Wystarczy użyć opcji "Odpowiedz" na ta wiadomość.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Życzymy spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2013 Roku!

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

--

Bigpoint Support

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg | Germany

;/ trudno, w środę napiszę.

Zapomniałem, że BP ma "urlop" a siedzą przy PCtach 24/7.

Bo dla admina to wielki problem wejść na acp i przyznać wrota, no tak..

Opublikowano

Siemka, dziś mam niesamowite lagi w D.O,złożyłem gamme, padłem 2 razy na mk, kupiłem 1 życie, padłem na dk, znowu wskoczyłem na dk z ostatnim życiem, dk były na rogach już, stanąłem w rogu tak, aby mnie nie biły,przez 20 sekund biłem jedną i tą samą krychę bez poruszania się, nagle hit ponad 100k i ded, a nie ruszyłem się.

1.Czy oddadzą mi tą gammę ?

2.Czy pisać po 24 godzinach ?

3.Co napisać ?(w życiu tylko 2 razy pisałem o zwrot wrót)

Wrota Ci oddadzą. Napisz tylko że były straszne lagi, pamiętaj o podaniu ID i serwera.

bugpointblack.png

Opublikowano

Wrota Ci oddadzą. Napisz tylko że były straszne lagi, pamiętaj o podaniu ID i serwera.

Po co podawać ID i serwer skoro jak się pisze ticket z konta to system automatycznie dodaje? -.-

Opublikowano

Po co podawać ID i serwer skoro jak się pisze ticket z konta to system automatycznie dodaje? -.-

Bo tego wymagają bynajmniej mi kazali podać,ale wrota oddali.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...