Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flyff

swimmer

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No ja tez ich szukam i prawie znalazlem ale moja nieznajomosc tureckiego xD unimozeliwila mi ich urzywanie:p i nawet sciagniecie

Polecalbym administratorom forum o zainteresowanie sie tym tematem bo naprawde bardzo wiele osob szuka botow do tej gry...

Znalazlem ta stronke ale nie umiem z niej nic sciagnac:P http://www.zerogamers.com

Opublikowano

Witam A wiec powiem szczerze duzo osob szuka do tego haxow;p ja w sumie tez mam tylko speed haka ale to mnie nie cieszy;p Wiec tez przylacze sie do all ktorzy szukaja haxa do tego;p

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No dobra mniej więcej już można robić hacki we flyffie dlatego chciałem się tym zająć .

Jako iż nie mam za dużo miejsca do popisu moge powiedzieć , że jest już 1hh , speed hack , wall hack , invisible i takie bzdety speed hack jest tylko częściowy bo możemy się tylko szybciej poruszać z atakiem mi nie wyszło , a więc będą nam potrzebne FRM - Flyff resource manager / FIB - Flyff Integrity Bypass pierwszym programem da się zrobić wszystkie hacki wymieniane powyżej ale trzeba mieć do tego troche czasu . Linki do programów poniżej . Dobra więc zaczynamy instalujemy i włączamy FRM'a wyszukujemy katalogu z Flyffem . Jak już to zrobiliśmy wybieramy plik data.res i otwieramy go mamy tam propMover.txt kopiujemy go do katalogu flyffa i edytujemy . No dobra wygląda to nie za ciekawie ale tylko wygląda . MI_MALE to chłopak MI_FEMALE to dziewczyna na górze są napisy dwID dwAI itd. jedziemy w prawo aż do dwAttackSpeed i mamy tam 0.1 zmieniamy to na wartość dowolną , tylko bez przesady bo dziwne rzeczy się dzieją najlepiej ustawic 0.4 wtedy nie ma za dużych lagów . OK zapisujemy i w FRMi'e usuwamy stary propmover.txt i dodajemy nasz poprzez pasek zadań na górze ADD jakby ktoś niewiedział . OK połowa sukcesu teraz wklejamy FIB'a do katalogu z Flyffem i odpalamy go . To wszystko co mam narazie będe starał się pobawić trochę ale nic nie obiecuję . Pozdro

FRM - http://www.speedyshare.com/322738589.html

scan - frmtg1.png

FIB - http://www.speedyshare.com/897781929.html

scan - fibjg7.png

Sorry , że nie na jottim ale nie będe siedział do usranej za przeproszeniem śmierci żeby zrobić dwa scany no ludzie .

18706.png
Opublikowano

Wyskakuję Ci bezpośrednio przed jakimkolwiek wejściem? Bo mi wyskakuje jak wejde raz a potem jak chcę znowu odczytać go , jeżeli masz to samo co ja to poprostu włącz od nowa FRM a jeżeli masz jakiś inny błąd to napisz go .

18706.png
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niby flyff taka sobie jakby zwykla gra ale jeszcze nie znalazlem bota onehit kill tylko sh i tyle Gregorian napisalem ci Pma daj znac jak bedziesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...