Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Member ?

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko. Dlaczego Endymion_ ma Black Membera ? przecież przez ten świateczny event dawania plakietek miało nie być Blacka, zwłaszcza, że jak ludzie prosili to Makin powiedział, że blacków nie daje ;/

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Antix też ma i Cie to nie boli ;___; miałeś/miałas kid moda "z dupy" i nikt nie płakał.

Akurat Antix zasłużył, trochę więcej zrobił od ciebie więc się nie porównuj.

@top

Święta czynią cuda, rozdawali nagrody to i blacka dali.

Lepiej takie sprawy załatwiać na pw.

Nagroda za to co zrobił dla forum jest Globalny moderator, więc?

Raczej forum dostało nagrodę takiego GM, który coś robi i stara się pomagać.

Opublikowano

zawiść.

Dostał, bo to był specjalny konkurs od kierzka, ja też dostałem, ale nie blacka lecz championa od tak, że napisałem w statusie. a endy musiał napisać coś tam ile kierzek rozdał tych plakietek na święta i trafił.

Arcymistrz
Opublikowano

Ale Kaś... Sam prosiłeś o Black'a, ale go nie dostałeś.

Szory ale it's true ;c

Wy jesteście dziwni. Patrzcie powiedzcie kiedy był taki podobny event? Nigdy. Przynajmniej od 2k10

Akcji było około 50. Na ~600k użytkowników.

Blacka dostały 2 osoby. Endymnion_ i Aurille za konkurs w statusie kierzka.

Zastanówcie się.

O blacka się kłócicie a może tak jeszcze o championa? Też dostali za event a niby jest tylko za turnieje.

Szukacie tylko powodów do spiny swoich 4 liter. W SYLWESTRA. Gratulejszyns bro.

Opublikowano

To co w czerwcu kolejna nagroda będzie dodana? Pink Member - Specjalne konkursy MPCForum, i we wrześniu polecam kolejną White Member - za to samo..

Jak tak dalej będziecie rozdawać nagrody to całość straci sens, bo co to daje? Jak widzę idiotów którzy piszą w aplikacjach, że posiadają Gold Membera, a potem sprawdzę za co i widzę "Święta 2012" "Dzień dziecka" to taka nagroda jest równa z gównem. Nie powinny być one rozdawane tak często, niech mają swoją wartość i trud zdobycia

Opublikowano

To co w czerwcu kolejna nagroda będzie dodana? Pink Member - Specjalne konkursy MPCForum, i we wrześniu polecam kolejną White Member - za to samo..

Jak tak dalej będziecie rozdawać nagrody to całość straci sens, bo co to daje? Jak widzę idiotów którzy piszą w aplikacjach, że posiadają Gold Membera, a potem sprawdzę za co i widzę "Święta 2012" "Dzień dziecka" to taka nagroda jest równa z gównem. Nie powinny być one rozdawane tak często, niech mają swoją wartość i trud zdobycia

Dokładnie! Black Member to miała być ranga wyjątkowa, a za niedługo będzie ją miało tyle osób co gold. Jak już mają być konkursy, to dla wszystkich, a nie tylko dla tych co akurat w te minutę oglądali status.

Game Over

Arcymistrz
Opublikowano

Dokładnie! Black Member to miała być ranga wyjątkowa, a za niedługo będzie ją miało tyle osób co gold. Jak już mają być konkursy, to dla wszystkich, a nie tylko dla tych co akurat w te minutę oglądali status.

Proszę :

Tu masz konkursy które terminami sięgają miesiąca. http://scr.hu/0ypy/wnqj4

A tutaj zdjęcia użytkowników w tym momencie, 6,2k

http://scr.hu/0ypy/dz7xo

http://scr.hu/0ypy/nw3p6

No w cholerę tych gold. Aż nie wiem na którego kliknąć.

Opublikowano

zawiść.

Dostał, bo to był specjalny konkurs od kierzka, ja też dostałem, ale nie blacka lecz championa od tak, że napisałem w statusie. a endy musiał napisać coś tam ile kierzek rozdał tych plakietek na święta i trafił.

Był specjalny konkurs od kierzka i wygrali go SynekMTG i Aurille, nie Endymion - takie małe sprostowanie.

Opublikowano

Tak jak ktos wyzej pisal. Black member mial byc nadawany w "specjalnych konkursach" a nie "Napisz odpowiedz to Ci dam blacka". Miala to byc najbardziej "elitarna" nagroda na forum ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...