Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pić żeby się nie zrzygać ?

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , sylwestra może nie będę miał jakiegoś w chu* grubego . Ale troche picia będzie i tutaj problem z tym że nie często pije a i teraz jakoś nie palnuje za dużo wypić bo jestem gospodarzem ... Tutaj nasuwa sie pytanie , jak pić i co robić żeby się nie zerzygać ?! Wole coś tam jednak spróbować niż mieć niemiłą niespodzianke na mojej podłodze . Słyszałęm że przed piciem trzeba się dużo najeść najlepiej czegoś Ciepłego i tłustego żeby naoliwić żołądek O_o , albo w czasie picia spożywać Witamine C .

No cóż nie wiem , jakie Wy macie sposoby ? ;)

Opublikowano

Tak to jest jak się niedoświadczeni do picia biorą. Po pewnym czasie sam wyczuwasz swój organizm i dobrze wiesz jakie masz limity. Jak chcesz chlać na umór to żadna magia ci nie pomoże, trzeba po prostu pić z głową...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie szybko :D

nie pic szybko bo przez to mozesz walnac pawia

ale najwazniejsze

to nie mieszaj

jak pijesz wodke pij tylko wodke

nie mieszaj jej z piwem,szampanem,winem czy czyms innym

bo wtedy jest 2x wieksza szansa na pawia :)

i jedz i pij tez normalne soki,jedzienie i nie zapychaj sie slodkim bo bedzie Cie mdlilo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Mam rozumieć że zajadać mam jakimś śledziem , kiszonymi ogórkami itp ?

Slyszałęm że Czipsów i innych dupereli mam nie chwytać , bo rzyga się po tym nieziemsko .

Opublikowano

Jak macie jakieś żarcie to przegryzaj.I nie przesadzaj z popitką bo po tym najwięcej się choruje ,a nie po wódce :D

Ale jak nie umiesz pić to dużo nie pij po co potem chorować i się męczyć :D

Opublikowano

To nie lij wcale =Brak problemu i pytań do rzygów ;x

Ogórek i wódka :D to polecam xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

To nie lij wcale =Brak problemu i pytań do rzygów ;x

Ogórek i wódka :D to polecam xD

ogórki + wódka = dalej rzygasz niż widzisz xD

Opublikowano

ogórki + wódka = dalej rzygasz niż widzisz xD

Zakąska fajna :D

Ale musi być dobry ogórek bo inaczej sie nie uda ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

1. Nie mieszaj.

2. Napełnij żałądek przed.

3. W trakcie picia jedz ^^

4. Najlepiej popijać herbatą z cytryną.

5. Nie pić szybko.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Bardzo ważne: NIE JEDZ CHIPSÓW! Po tym szansa na pawia wzrasta kilkukrotnie

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Wchodzisz na imprezę i od razu jedziesz "sztafetę"... :D

wiesz co to?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Kieliszek oleju przed imprezą. Powłoka tłuszczu będzie, wtedy mniej alkoholu wsiąknie twój organizm ;)

No i nie pij szybko.

To zatrzyma alkohol przez pewien okres czasu, po tak go zetnie z nóg... ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

mi zawsze pomaga dużo jedzenia, jakiegokolwiek + suchy chleb, wg mnie dobrze wchłania alkohol

Opublikowano

Sztuką nie jest się najebać i być kozakiem bo dużo wypiłem tylko sztuką jest się napić i nie wymiotować ;)

Przed piciem zjedz coś tłustego ..

Rosół pije się na kaca(ale i też rzadko przed piciem )

Tak na ogół trzeba mieć łeb do picia ja np jak wypiję 10np Pereł dopiero mam Helikopter.

Opublikowano

Sztuką nie jest się najebać i być kozakiem bo dużo wypiłem tylko sztuką jest się napić i nie wymiotować ;)

Przed piciem zjedz coś tłustego ..

Rosół pije się na kaca(ale i też rzadko przed piciem )

Tak na ogół trzeba mieć łeb do picia ja np jak wypiję 10np Pereł dopiero mam Helikopter.

Tak kurwa 10 pereł, 20 odrazu a co kurwa jak wymyślać to na całego. Idź plagiatuj dalej. Jedz między piciem to nie rzygniesz, nie mieszaj i tyle.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Tak kurwa 10 pereł, 20 odrazu a co kurwa jak wymyślać to na całego. Idź plagiatuj dalej. Jedz między piciem to nie rzygniesz, nie mieszaj i tyle.

Odezwał się :) gówno wie o piciu pewnie gra w sylwestra w cs z kolegami lub metina :) im więcej lat tym bardziej organizm wytrzymuję i naucz się czytać napisałem, że przed piciem zjeść coś tłustego np boczek :)

Btw@

Co ma plagiat do picia? bo nie rozumiem zastanów się do piszesz i od razu czytaj uważnie bo się ośmieszasz i tyle ja już tyle melanży przeżyłem, że łeb mam rozjebany systemem . 10 u mnie to max .. ;)

Do Autora słuchaj najlepiej typa co gra w CS,M2 w święta i sylwka niż innych co ci piszą prawdę ;)

Opublikowano

Czyli tak jak pijesz to nie pij vódki i szampana po 1 tylko jeden trunek bo będzie nie przyjemnie. Nie pij vódki w szklankach ja tak wziąłem 3 i było nie fajnie. Jedz coś tłustego, ponieważ tłuszcz wchłania alkochol. No i nie chlej, a potem tańcz jak idiota bo będzie nie ciekawie no i pij z kielicha, a nie z gwinta xD

Opublikowano

nie jedz za duzo, a przede wszystkim slodyczy i pieczywa :)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...