Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo dobry ! Godny polecenia ! ZAPRASZAM NA SERWER . Gotowce, to prawda ale widać, że są edytowane ...

"Avast wykrywa wirusy" - Avast to śmieć na komputerze. Darmowy shit ;p Wszystko wykryje nawet jeśli wejdziesz na youtube . Pozdrawiam Dave i zapraszam na serwer !

cgbz.jpg

Opublikowano

dopiero co serwer wystartowal a juz off ;/ Smok zawsze musi tak byc ze jak otwierasz serwer to chodzi chwile i potem off ;/ ?

O 11 zabawa się zaczęła i dostrzegliście wile bugów i błędów więc postanowiłem od 14:30 zrobić konserwacje

Lista zmian:

Osłabienie Azraela

Naprawienie Pet`ów

Edycja shopów

Napisze na Hamachi jak skończę

Opublikowano

Potrzebne konto premium nie będę płacił żeby pobrać jakieś spolszczenie daj na zippyshare .

@edit już mam.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Jedna Sprawa bo chcę zagrać Podajcie link do cleinta i wszystkich łatek żeby wbić ... bo nie chce mi sie szukac a nie moge wbic na Stronke Metin2.pl

Opublikowano

Jedna Sprawa bo chcę zagrać Podajcie link do cleinta i wszystkich łatek żeby wbić ... bo nie chce mi sie szukac a nie moge wbic na Stronke Metin2.pl

Reupload nakładki

http://speedy.sh/j7hZM/Nakladka-NeptusMT2.zip

Client - Metin2.pl

Opublikowano

Dochodzi 18, a serwera jak nie było tak nie ma.... P.S zapraszam na OX bardzo dobre nagrody, pozdrawiam VeRc0 wczorajszy zwycięzca ox haha; ) P.s dodałbyś coś, z czego jeszcze można dropić perły nie tylko ox i DC

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Może mu kurwa coś wypadło, to że raz serwer jest off to nie znaczy ze w chuja wali. ciąg się hejcie....

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Verco, on juz postawił z 7 serwer i na każdym serwie tak samo było raz odpalony raz nie wiec ty mi tu nie pierdol ze jestem hejtem.. bo nie wiesz jak on serwery prowadzi

Opublikowano

To są pliki Derina... Bardzo słabo edytowane, lecz da się wgrać i tak mało osób robi na nich serw.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Verco, on juz postawił z 7 serwer i na każdym serwie tak samo było raz odpalony raz nie wiec ty mi tu nie pierdol ze jestem hejtem.. bo nie wiesz jak on serwery prowadzi

byly trzy odslony

Pewnie zastanawiacie sie dlaczego dzisiaj off wiec mowie ,ze dodaje atlantyde v3 oraz loch pajakow v3 po za tym jestem przeziebiony i dzisiaj nie mam sily na masowy spam na hamachi

Opublikowano

~~HOT~~

-dodane AV3 od 80 lv

-dodane Lochy Pająków V3 od 65 lv [dropie PD]

-odbugowane DC

-nowi NPC

-teraz będą odpalane 2CH [jak ktoś chce w spokoju wbić 99]

-po odejściu z gildi nie musicie czekać 1 Dnia aby dołączyć lub założyć

-zostanie dodana nowa łatka v1.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...