Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podlaczenie klawiatury i myszki bezprzewodowej z nadajnikiem do Xboxa 360

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od,wczoraj zastanawia mnie caly czas sprawa czy da sie podlaczyc klawiature i myszke bezprzewodowa do Xboxa 360 ? Oczywiscie mam nadajnik i baterie tylko pytanie czy da sie podlaczyc.Dlaczego chcem to zrobic ? Otoz podczas grania w gry FPP-FPS glupio gra sie na padzie tym bardziej w gre Far Cry 3 i dziwnie steruje sie kamera ;( .Gra Polska Wersja Jezykowa

P.S Naprawde mi na tym zalezy ;)

P.S 2 A da sie edytowac save w Far Cry 3 zeby dodac kase czy cos ? Przez program czy jak to ... ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Musisz się nauczyć grać na padzie, sterowanie jest banalne przeca...

Zwykłą myszkę i klawiaturę podłączysz bez problemu, niestety o grze zapomnij, sterowanie po menu i pisanie wiadomości tylko. Oczywiście istnieją specjalne adaptery a nawet urządzenia typu FragFX Shark 360

Niestety takie urządzenia mają wady, mikro lagi to praktycznie norma, gry na konsole są robione tylko i wyłącznie pod pady, urządzenia/adaptery udają pada konwertując ruchy myszki, to musi mieć negatywny skutek i odróżniać sterowanie od natywnej obsługi myszki

819531478353821175209.gif

Opublikowano

http://www.video-play.pl/index.php/71,964,max_shooter_adapter_myszki_klawiatury_pc_do_xboxa_360_may_flash

http://www.video-play.pl/index.php/71,903,xfps_sniper_plus_adapter_myszki_i_klawiatury_xbox_360_xcm

masz tu adaptery ich ceny są nie będe mówił jakie ...

mihcio15.png

Opublikowano

Narazie mnie tam za bardzo nie ciagnie na adaptery.Bardziej sie zastanawiam czy da sie edytowac save ?Zeby zwiekszyc kase czy cos ;> ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Narazie mnie tam za bardzo nie ciagnie na adaptery.Bardziej sie zastanawiam czy da sie edytowac save ?Zeby zwiekszyc kase czy cos ;> ?

tak zależy do jakiej gry

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...