Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 10 tysięcy kluczy

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Jak w temacie, wchodzimy na stronę

http://computergames.ro/giveaway/dota-2/

i klikamy zielony przycisk na dole strony. I dostajemy klucz do Doty 2 na Steam.

Szczęśliwego Nowego Roku B)

Opublikowano

Szanowny Panie, racz waść zdradzić nam jakże ważny, a zarazem tajemniczy powod dla którego to temat Wasz nie mógł zawitać na subforum Doty.

Trolling is a art.

Opublikowano

@UP

Jaki fake kurwa, wejdź na tą stronę to zobaczysz że jak klikniesz to dostaniesz unikalny kod którym aktywujesz grę na Steam.

@UP2

Ale tak to jest większa szansa że więcej osób zobaczy i być może skorzysta.

Opublikowano

Jeśli ktoś ukończył gimbazę/ma >60IQ to jeśli chce dostać key, sam się potrudzi i go zdobędzie.

Jeśli ktoś zrobi tak jak Ty (czyt. szerzy debilizm) to w grze będzie więcej dzieciarni i dojdzie do tego, co jest w lolu.

W docie polaczków nie potrzeba, wystarczą ruskie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Nie ryzykuję jeszcze mi bana na Steamie dadzą. Nie wiadomo skąd te rumuny to wzięły (tłumacz mówi że to rumuny).

P.S

I tak by mi to nie weszło.

Opublikowano

@2UP

Ja pierdole... jak byś chodź trochę wiedział to ta wcześniejsza strona dawała już 5 000 kluczy do Doty 2. I za co masz niby bana dostać?

Opublikowano

Nie ryzykuję jeszcze mi bana na Steamie dadzą. Nie wiadomo skąd te rumuny to wzięły (tłumacz mówi że to rumuny).

I dobrze, wystarczy już idiotów w tej grze.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Znowu jakiś idiots robi temat o ruskiej stronie na której są wirusy a można i na steamie dostać bana bo to nie legalne jest

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

HAHAHAHAH NIE LEGALNE... Boże, ludzie jak ktos rozdaje te keye to sie ogarnijcie i korzystajcie ..

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

@2UP

Weź się jebnij w ten swój głupi łeb kurwa, skąd masz takie informacje? Poza tym to nie jest rosyjska strona i nie ma tam żadnych wirusów i nie ma za to bana.

Opublikowano

Znowu jakiś idiots robi temat o ruskiej stronie na której są wirusy a można i na steamie dostać bana bo to nie legalne jest

Weź się kurwa nie poniżaj.

@edit

Wrzucam wam kod, bo kliknąłem żeby sprawdzić jak to działa, a dotę już mam: MEARG-ZYQPM-4H0ZL

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To działa i nie jest fake, gwoli ścisłości. To, że strona nie jest w języku angielskim/polskim nie oznacza, że jest to jakiś scamsite.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jedna z większych stron o grach w ich kraju a wy ze hack i inne choje moje...

Zrozumcie każdy bez problemu może mieć key do dota ...

Valve rozdaje te klucze już wszędzie więc co wy się tym tak podniecacie

Pobierać i grać

Opublikowano

Są nadal te klucze? Na dole nie ma żadnego zielonego przycisku, skończyły się już? ;x

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do konkursu, gdzie można wygrać dotę:

http://www.mpcforum.pl/topic/810001-konkurs-dota-2-do-wygrania-5-kluczy-wpisz-sie/page__view__findpost__p__5956665

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...