Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Xbox'a 360

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sobie kupić xbox'a 360, jednak całe życie siedziałem na PC, w konsolach trochę mniej się orientuje. Mam pytanie odnośnie parametów konsol czy te nowsze czymś się róznią od starszych poza dyskiem? Mój budżet jest praktycznie nieograniczony, jednak nie mam zamiaru płacic 400 zł wiecej za konsolę w której będę miał tylko większy dysk + parę nieprzydanych bajerów... Równie dobrze mogę sobie dokupić dysk przenośny. Jakie modele konsol polecacie? i dlaczego :)

32354141673387527780.png

Opublikowano

No więc ja polecam Microsoft Xbox 360 Slim 250GB . :)

Te inne jak ty to powiedziałeś różnią się tylko dyskiem twardym + paroma bajerami .

A 250 GB ci zupełnie wystarczy :)

jednak całe życie siedziałem na PC, w konsolach trochę mniej się orientuje

Ale tak osobiście polecam tobie PS3 :) Ale to twój wybór .

Tzn. od tej co ci podałem ... nie ma o wiele lepszego :) Btw. PS3 :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A dokładniej jakie to "bajery"? Czyli w tych nowszych wersjach nie ma nie wiem lepszego procesora itd?

#

nie polecaj mi PS3 bo ja już i tak wybrałem, a głównie chodzi mi o kinect'a .

Anyway nie rozumiem. Na początku piszesz, że tylko dysk a później, że jeszcze procek. Czyli nic się nie dowiedziałem. To w końcu są różnice czy nie?

32354141673387527780.png

Opublikowano

A dokładniej jakie to "bajery"? Czyli w tych nowszych wersjach nie ma nie wiem lepszego procesora itd?

nie, wszystkie konsole są identyczne jeśli chodzi o podzespoły

różnica jest tylko w wykończeniu, jedne modele mają chromowane tacki inne nie, różnica kolorów między slim a innymi wersjami, zresztą tutaj masz wszystko napisane

http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

819531478353821175209.gif

Opublikowano

W końcu jakieś konkrety :) Czyli jest tylko 5 wersji konsoli? A mnie interesują tylko dwie ostatnie zważywszy na kinect'a?

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...