Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Skin z postacią za 290 rp ?

xxXSekuXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie otóź w świątecznym update dodano prezęty i chodzi mi o to, że jak sie wyśle sobie z 2 konta skin za 290 rp nie mając tej postaci to sie odblokuje postać? czy jakiś error wyskoczy ze ten ktoś nie ma tej postaci ?

Bo jeśli to działa to mozna mieć postacie 6300 pz za 290 rp :P

zpot.png

Opublikowano
Opublikowano

A może działa?

Tak samo jak dostawało sie np. Skin Kayle z S1 nie miałem jej a champa dostałem

Alistara sie dostaje za skina unchained

Tristane sie dostaje za skina Riot Girl

99,999999999999999999999999999999999999999% że tak będzie , ale najlepiej oczywiście sprawdzić

Sprawdz sam,jak chcesz kupic skina do bohatera ktorego nie posiadasz pisze,,wymaga bohatera'' wiec wedlug mnie nie ma takiej mozliwosci.Ja nie licze darmowych skinow,bo riot nie wiem czy nie wspominal ze dostajemy rowniez bohatera za free

sstwc.jpg

Opublikowano

Koledzy wyżej wszystko objaśnili. Musisz mieć postać żeby kupić dany skin. Nie dodaje Ci postaci do skina. Jedynie przy kodach od streamerów tak jest, nie miałem nasusa to dostałem nasusa i skórkę k9

w83od2.jpg

Opublikowano

Tylko, że ziomek sobie kupił skina z drugiego konta to mu cofnęli cały honor oraz dostał maila treści "Na Twoim koncie zaszły oszustwa, potraktuj to jako PRZYJACIELSKIE ostrzeżenie" :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...