Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] mapa x-8

Kayashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecacie bardziej na ta mape na streunerki vege full sped czy golca fuul sped i jaka formacja bardziej cma czy romb jeszcze jedno same klepanie alienkow czy ze zbieraniem boxow czy boxy zostawic dla peta ? dziekuje z gory za pomoc

Opublikowano

Jezu widzisz i nie grzmisz ;] !

Sprawdź sobie jak lata na vedze a jak na golcu ;] proste ? i co na bota na alieny ćme ? hahahhahahahahaha xD idx spać człowieku a nie dupe zawracasz ;] lekcje na wtorek odrób lepiej do szkoły ;]

a żeby cie odciążyć to masz > golec > romb > boxy statek > boxy pet :) jak ci nie szkoda paliwa petowi nie opłaca się wbijać większego lewela niż 8lvl :)

Opublikowano

Golec full speed, formacja... strzała za 1mln kredek.

Bez peta.

Same alieny, może być z boxami.

#up mogłeś kulturalnie odpowiedzieć a nie się rzucać..

Opublikowano

Alienki

Golec fuul speed

Ćma

Boxy:

Romb

1 konfa

Fuul speed & romb

2 konfa

Fuul osłon & romb

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Golec full speed, formacja... strzała za 1mln kredek.

Bez peta.

Same alieny, może być z boxami.

#up mogłeś kulturalnie odpowiedzieć a nie się rzucać..

wiem ale tak trudno przewalić 3 strony dalej na forum i takich tematów chyba z 10 znajdzie ... to nie lepiej nowy post walnac bo szybciej ;]

powinni na stronie zrobić "Shoutbox" (taki live czat) :) i by było bez lipy xD bo by ludziki podyskutować mogli i od razu odpowiedzi by dostawali :)

Opublikowano

wiem ale tak trudno przewalić 3 strony dalej na forum i takich tematów chyba z 10 znajdzie ... to nie lepiej nowy post walnac bo szybciej ;]

powinni na stronie zrobić "Shoutbox" (taki live czat) :) i by było bez lipy xD bo by ludziki podyskutować mogli i od razu odpowiedzi by dostawali :)

Nie rozumiem po co ten post spamujący z twojej strony. Jakby chciał to by poszukał, ty nie lepszy. Też robisz nowe tematy jak było o tym pisane w innym.

Poza tym.. od wczoraj czepiasz się prawie KAŻDEGO posta, więc może czas skończyć spamić i bawić się w mod'a ?

Co do shoutboxa..

Obecnie użytkowników: 1607

Wyobrażasz sobie jak 1607 userów rzuci 1 post na shoutbox? Jak myślisz co się stanie?

Bo ja myślę, że padnie całe forum od przylagowania.

//Domineses: polecasz mu na bicie alienków formację ćmy ;o ?

//Topic: Zainwestuj w szewron :) Do bocenia na większości alienków się przydaje.

Opublikowano

Nie rozumiem po co ten post spamujący z twojej strony. Jakby chciał to by poszukał, ty nie lepszy. Też robisz nowe tematy jak było o tym pisane w innym.

Poza tym.. od wczoraj czepiasz się prawie KAŻDEGO posta, więc może czas skończyć spamić i bawić się w mod'a ?

Co do shoutboxa..

Obecnie użytkowników: 1607

Wyobrażasz sobie jak 1607 userów rzuci 1 post na shoutbox? Jak myślisz co się stanie?

Bo ja myślę, że padnie całe forum od przylagowania.

//Domineses: polecasz mu na bicie alienków formację ćmy ;o ?

//Topic: Zainwestuj w szewron :) Do bocenia na większości alienków się przydaje.

to ty chyba nie widziałeś ile os może siedzieć na takim shoutboxie ;] ... serwer nie wytrzyma ? to czas zainwestować w coś lepszego :)

A co do moich postów xD Będę cisną komu chce kiedy chce i jak chce ^^ hehe

i @up dobrze mówi (w końcówce) zainwestuj w szewron ja na leonku + premka + boxy 6k uri wyciskam na godz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...