Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][ANKIETA]PRAWDZIWY MEDIUM

JuCu00

Czy masz ochotę na gre na serwerze medium  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze?

• Pewnie!
    • Tak, ale zmieni?bym kilka rzeczy ( jakie?)
    • Nie hardy s? lepsze!
    • Nie bo (prosz?, podaj powód w komentach)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie społeczność MPC.

Dzisiaj, kieruję się do Was z pytaniem.

Jakie cechy , tzn. co powinno znajdować się na takim prawdziwym mediumie. ( chcemy zobaczyć, czy trafiliśmy z "dopasowaniem", mamy jeszcze chwilę, więc zawsze możemy to nadrobić ).

Prosimy o Wasze opinie w komentarzach.

Możecie sugerować :

Maks. Poziom

Raty na serwerze

Waszą opinię o nowościach < pety , system energi itp.>

Co myślicie również o doszkalaniu skilów ? Ma to się odbywać przez dropienie książek czy natychmiastowo ? (Tęczowy kamień etc.) .

Nasze noworoczne postanowienia:

1. Maksymalny poziom - 150 ( gracz xyz wbija maksymalny poziom limit zwiększamy o 10 i dodajemy kilka nowych broni)
  2. System enregi mocno "znerfiony" . Bony będą tam tylko do expa ( jakiś kryt hp potworki) i trwało to będzie 20 minut.
  3. System petów , też nie jest jakiś taki OP. jest równy podzial 4 pety do expa 4 pety do pvp.
  4. System wierzchowców to nasza tajemnica/
  5. Co do Broni to tak jak sugerowaliście do tej pory. Każda klasa dostanie porówno broni ;]
  6. Jeszcze będzie kilka udogodnień - Będzie kilka przedmiotów , które nie będą możliwe do zdobycia przez system ulepszeń - takie "unikatowe".

Lecz dalej zapraszamy do konstruktywnych komentarzy

:)

Mfg.

<3

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Ja bym na takim serwerze wolal tak:

MAX poziom nie jakis 250 tylko troszke mniejszy raty jakies umiarkowane system petów , system energii jak macie to system kostiumów , i system osiągnięc i tyle reszte nie za duzo zbrojek nie jak na wiekszosci nowych dedykow 20 zbrojek tylko z 10 nowe bronie (ale nie z dmg jakimis kosmicznymi tylko umiarkowane) jakies nowa bizuterie + nowe mapy i to jest luks macie fuuul grzczy + nie za duzo ulepszaczy jak na takich lepszych dedykach

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Dziękujemy! Co prawda niechcecie wiedzieć ile jest obecnie broni i zbroji wgrane ;d Ale na pewno zastosujemy się do Waszych rad.

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...