Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki dylemat metin2

unkownnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka problemuw wiec ide od razu do rzeczy:

1. ogulnie to se teraz troszke nie gram w metinka ale czekam na start serwerka teodeun.eu pyli sie tu pyknąć?

2. ogulnie to mam 7 stuwek na tego serwerka i nie wiem czy ladowac full isa czy kupic sobie np. nowom koszulke z napisem metin2? bo jak takom zarzuce to zawsze lepiej sie gra :)

3. nie ide do szkoly jusz do konca stycznia bo lece na wagary teraz wiecie takie na hacie w metka bende wlasnie pykal a potem to ferie sobie mam wiec luzik i jak lepiei grac o tak: poniedzialek-12 w nocy do srody do 6 rano i przerwa 8h na sen potem wstaie i pykam do piontku do 24 i potem jusz w weekend trohe mniej bo starzy na hacie sie plujom zebym sie troche pouczyl ale mam wyklepane na ich gadanine hehe, czy katowac jakos inaczej wezcie powiedzcie tak zeby malo typa bylo online bo wtedy laicik exp i ogulnie wiecie? bardzo prosze tutaj o ulozenie mi planu gry(ogulnie to wystarcza mi okolo 32h snu w tygodniu bo tak to nie lubie spac za bardzo)

4. grac wojownik body czy sura wp czy ninja arher?

5. czy jesli bende siedzial przez 3 tygodnie przy kompie czasem tam se wyjde wiecie z kumplami na jakis przypal ale to tak jak mi sie zahce to nic mi sie nei stanie? bo ostatnio jak bylem hory i do szkoly nie poszedlem (taka sciema) to siedzialem ttydzien i mnie trohe glowa bolala ale walnelem APAP hehe i jak to napisane i PO BULU :) odpowiedcie plis

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rada ode mnie: idź do tej szkoły, na dobre Ci to wyjdzie..

#TOP

Graj po max. 10godzin po czym rób sobie minimum dwugodzinne przerwy na sen. Głowa będzie Cię bolała na 100%. Możliwie często wychodź na dwór i jedz.

Graj kim chcesz, z tym Ci nie pomogę.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

ei na szkole mam wyrombane wiesz wiesz a tak myslirz ze dobrze 10h i przerwa 2h na sen trohe lipa bo potem jak zasypiam to jusz nawet budzik mnie nie pobudzi za 2h wiec wierz prosze was pomusz ktos jeszcze bo jusz nie wiem co robic i gdzie puki co moge sobie zagrac kiedy nie ma tego serwera bo nie wiem kurrrrrrr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ei na szkole mam wyrombane wiesz wiesz a tak myslirz ze dobrze 10h i przerwa 2h na sen trohe lipa bo potem jak zasypiam to jusz nawet budzik mnie nie pobudzi za 2h wiec wierz prosze was pomusz ktos jeszcze bo jusz nie wiem co robic i gdzie puki co moge sobie zagrac kiedy nie ma tego serwera bo nie wiem kurrrrrrr

|

Chlopie, wiemy ze piszesz dla beki, odpuść...

astiumsign.png

Opublikowano

1.Serwer jest godny uwagi.

2.Moim zdaniem wydawanie kasy na grę to głupota. Kup sobie lepiej jakieś książki np. Słownik

3.Idź ty lepiej do szkoły, bo walisz błędy ortograficzne na poziomie podstawówki :-o. Granie całą noc jest niezdrowe , i co dopiero spanie po 2h.

4.Body

5.Zostaniesz człowiekiem bez wykształcenia i będziesz nadawał się do kopania rowów. Tyle ode mnie .

Opublikowano

Hehe ale się uśmialem xD

1. No w sumie możesz grac, całkiem fajny serwer ;]

2. Coś ty pojebało cię ? Na koszulkę będziesz wydawał ? Full is będziesz PRO.

3. Po co ci sen ? Graj 24/7

4. Sura WP

5. Nic ci się nie stanie zresztą po co ci zdrowie? Ważne żebyś w metina napierdalał 24/7.

aqu1.jpg
Opublikowano

1, Graj, na Azmalu, albo czekaj na e-draconis reszta serverow to "kupa".

2. Kup sobie koszulke Metin2 albo JP

3. Postaraj, się coż zrobić z rodzicami bo utrudniają ci wbijanie levela...

4. Wojofnik Boty (celowo te błędy)

5. Troche APAP'u jeszcze nikomu nie zaszkodziło...

Słaby Troling <3

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Na przyszłość proponowałbym nie naskakiwać tak na autora. Może jest chory a Wy kręcicie sobie beje.

cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...