Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiteMine [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium] FRAKCJE+MCMMO

Lopezo55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamondgem2.pngZapraszam serdecznie wszystkich na serwer LiteMine.Diamondgem2.png

Serwer jest otwarty 24/7. Postawiony on jest na jednym z lepszych hostingów. Serwer na obecną chwilę jest 20 slotowy. Administracja jest zawsze online i każdemu pomoże. Nie posiadamy TeamSpeaka3 ale w przyszłości planujemy go wykupić. Wgrany jest plugin AntiRelog ktory uniemozliwia ucieczke podczas pvp, oraz wiele innych przydatnych dla graczy pluginow.

Regulamin:

1.Zakaz multikont.

2.Zabrania się spamowania.

3.Zakaz używania wylgaryzmów.

4.Nie proś Admina o itemy.

5.Za jakiekolwiek chety ban.

Ip serwera: s58.mineserv.eu:54766

Na serwerze wgrane są pluginy Frakcje+MCMMO.

Zdjęcie kawałka spawnu (w rzeczywistosci jest on o wiele większy)

http://tinypic.com/v...?pic=vwplow&s=6

SERWER NA YOUTUBIE

Na spawnie znajduje sie sprzedawca ktory posiada duzo rzeczy do kupienia jak rowniez umozliwia sprzedaz.

ZOSTAL DODANY PLUGIN NA MARIUCHUANE.

Opublikowano

Pojebany serwer !! admini banuja za nic !!! NIE POLECAM administracja nie ogarnieta

NIE POLECAM

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Nigdy nie obrażam, dlatego że jestem człowiekiem kulturalnym. Jednakże Ty jesteś wyjątkowo PIERDOLNIĘTY (może wypadłeś mamie z kołyski) jeżeli myślisz że dostałeś bana za nic. Przypomnę Ci przeleciałeś obok mnie na fly hacku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...