Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uri ;p

SnickU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd projekt boxybot padł przestałem grać w DO i jakoś teraz wróciłem, jak działa Qbot. Bocę sobie i pokazywało mi 4k uri na godzinę ( bez komentarzy, że mało itp. ) a tu nagle po jakimś czasie 2k ... teraz lekko ponad 1k na godzinę. Co jest tego powodem? Konfa ta sama, złotko jest w napędzie.

Opublikowano

Odkąd projekt boxybot padł przestałem grać w DO i jakoś teraz wróciłem, jak działa Qbot. Bocę sobie i pokazywało mi 4k uri na godzinę ( bez komentarzy, że mało itp. ) a tu nagle po jakimś czasie 2k ... teraz lekko ponad 1k na godzinę. Co jest tego powodem? Konfa ta sama, złotko jest w napędzie.

Limit na boxy.

Im więcej boxów zbierasz tym mniej z nich dostajesz.

Na wyzerowanie limitu musisz czekać 24h.

Opublikowano

Czyli 24h bez zbierania boxów? Czy zbierać mogę normalnie a np o 24 się to "naprawi"

Zbierasz np 5h (zaczynasz np o 17).

I musisz czekać 24h czyli do 17tej następnego dnia abyś miał maxymalne nagrody z boxów.

W kółko to samo.

Opublikowano

Lepiej robić tak jak Ty tutaj piszesz, czy zbierać non stop? Co lepiej się opłaci, jak mam przerwę od boxów to mogę sobie ustawić bota np na npc ?

Opublikowano

Lepiej robić tak jak Ty tutaj piszesz, czy zbierać non stop? Co lepiej się opłaci, jak mam przerwę od boxów to mogę sobie ustawić bota np na npc ?

Nie zbieraj nonstop..

Zbieraj tyle H boxy ile uważasz za słuszne a resztę czasu spędź na alienach.

Opublikowano

"wymyślił już ktoś" -> "Tak." najpierw mi piszesz, że jest takowy już dostępny a teraz żebym napisał prośbę o zrobienie takiego ... gdzie tu sens?

Opublikowano

Odkąd projekt boxybot padł przestałem grać w DO i jakoś teraz wróciłem, jak działa Qbot. Bocę sobie

i przez takich jak ty ta gra nie ma sensu bo frajerzy po 40 kont puszczają sobie na botach a nawet na nich nie grają tylko wkur.. normalnych graczy którzy robią misje i nie mogą jej zrobć bo boty wszystkie alieny zabierają boty ja też bocę ale ja mam 1 konto i gram na nim od ponad pół roku a nie że gram jak jest bot a jak bota nie ma to nie gram ;] JAKI W TYM WGL SENS ? ;] matka tyra i płaci za prąd bo komp 24/7 lata a gimbaza nawet na konto nie wchdzi tyle co do bota sie zaloguje ;] ...

Opublikowano

"wymyślił już ktoś" -> "Tak." najpierw mi piszesz, że jest takowy już dostępny a teraz żebym napisał prośbę o zrobienie takiego ... gdzie tu sens?

może po prostu st1m nie używa takiego taska i nie ma ochoty go robić tylko dla ciebie , albo z jakiegoś powodu nie chce ci go udostępnić

Opublikowano

W tym, że ktoś "wymyślił" czyli jest coś takiego dostępnego w API tasków dla bota.

Nie pytałeś czy jest zrobiony lecz czy "wymyślony" a to zupełnie zmienia postać rzeczy.

Miłej nocy.

Opublikowano

@polisher - gimbaza ? dziwne, 1szy raz widzę kogoś mówiącego o sobie, mam 1 konto, gram na nim normalnie robię misje, gram od czerwca ale full elite samo się nie uzbiera ... komp 24/7? gdzie to usłyszałeś, Hobby: puszczanie botów, pozdro dla gimbazy

@st1m - w ten sposób nie pomyślałem, i tak dzięki za wszelkie info ;)

Opublikowano

i przez takich jak ty ta gra nie ma sensu bo frajerzy po 40 kont puszczają sobie na botach a nawet na nich nie grają tylko wkur.. normalnych graczy którzy robią misje i nie mogą jej zrobć bo boty wszystkie alieny zabierają boty ja też bocę ale ja mam 1 konto i gram na nim od ponad pół roku a nie że gram jak jest bot a jak bota nie ma to nie gram ;] JAKI W TYM WGL SENS ? ;] matka tyra i płaci za prąd bo komp 24/7 lata a gimbaza nawet na konto nie wchdzi tyle co do bota sie zaloguje ;] ...

Co racja to racja ale ty tez tak robisz "gimbazo"

Co do tematu To im więcej boksów zbierasz tym mniej dostajesz uri itd z nich limit sie restuje co 24h

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Co racja to racja ale ty tez tak robisz "gimbazo"

Co do tematu To im więcej boksów zbierasz tym mniej dostajesz uri itd z nich limit sie restuje co 24h

tak ja tez puszczam bota ale jak bota nie ma to gram na koncie nie tak jak sicku :) nawet jak jest bo to gram bot nie lata 24/7 ;]

i ja mam za friko dedyka :) więc ....

a poza tym sicku to jakiś siur widać że nie umie pisać ze zrozumieniem mija się z prawdą z tym co pisze :) albo po prostu jest tak głupi :) 1 post "gra tylko jak jest bot" 2 post broni się przed tym co ja napisałem "i juz gra normalnie" hahaha zal mi cię :)

Opublikowano

tak ja tez puszczam bota ale jak bota nie ma to gram na koncie nie tak jak sicku :) nawet jak jest bo to gram bot nie lata 24/7 ;]

i ja mam za friko dedyka :) więc ....

a poza tym sicku to jakiś siur widać że nie umie pisać ze zrozumieniem mija się z prawdą z tym co pisze :) albo po prostu jest tak głupi :) 1 post "gra tylko jak jest bot" 2 post broni się przed tym co ja napisałem "i juz gra normalnie" hahaha zal mi cię :)

Mi Ciebie też. Osobiście ja i kilka osób ma Cię szczerze dość hejterku.

Co ty możesz wiedzieć ile on płaci za prąd? Może jego rodzina ma tyle $$$, że Ci się nigdy tyle nie śniło.

I będę się tego czepiać ponieważ on jest nowym, któremu należy pomóc a nie hejtować ~~ wyjdź.

Snicku nie przejmuj się.

Co to tego taska to postaram się jakoś po południu Ci go podesłać.

Pozdrawiam.

P.S. Przykład tematu, który założyłeś a przecież można było przekopać 2 strony działu tutoriale i byś wszystko znalazł na tacy..

http://www.mpcforum....a-solace-na-hp/

Mimo to - otrzymałeś pomoc.

#Edit:

Jak to wspomniałeś.. lubisz "wkurwiać ludzi" to idź to robić do kolegów ok? O ile ich posiadasz.

Opublikowano

Mi Ciebie też. Osobiście ja i kilka osób ma Cię szczerze dość hejterku.

Co ty możesz wiedzieć ile on płaci za prąd? Może jego rodzina ma tyle $$$, że Ci się nigdy tyle nie śniło.

I będę się tego czepiać ponieważ on jest nowym, któremu należy pomóc a nie hejtować ~~ wyjdź.

Snicku nie przejmuj się.

Co to tego taska to postaram się jakoś po południu Ci go podesłać.

Pozdrawiam.

P.S. Przykład tematu, który założyłeś a przecież można było przekopać 2 strony działu tutoriale i byś wszystko znalazł na tacy..

http://www.mpcforum....a-solace-na-hp/

Mimo to - otrzymałeś pomoc.

hehe mrrr... jaki obrońca order ci powinni dać tak jestem hejterem lubię hejtowąc ;d i wkurwiać ludzi ;d życie :) a co prawda w oczy kole ? dla mnie może nawet sąsiadowi kraść ten prąd co nie zmienia faktu że jest zwykłym gimbusem który zamula tylko serwer :)

Opublikowano

@up Wypierdalaj z tego forum jak ci sie coś nie podoba.

Help me gimbaza atakuje.

Ja na Twoim miejscu bym z rodzicami porozmawiał bo porblemy masz chyba w szkole biją cie czy co ?

Wkurwiać to możesz swoich rodziców. Tak pewnie ich już wkurwiasz,tym ze cie zjebali :<

98725.png

Opublikowano

@up Wypierdalaj z tego forum jak ci sie coś nie podoba.

Help me gimbaza atakuje.

Ja na Twoim miejscu bym z rodzicami porozmawiał bo porblemy masz chyba w szkole biją cie czy co ?

Wkurwiać to możesz swoich rodziców. Tak pewnie ich już wkurwiasz,tym ze cie zjebali :<

Wojak to to możesz już wyjśc bo sam jestes spamerem i Trolem . Więc tak lekko mówiąc MORDA TROLU .

Co do tematu to , rób tak jak ja to robiłem na boxy bocie zbierałęm 15 h dziennie i stop ;] wychodziło marne tam z 30k ale to zawsze cos . A po 2 Qbot ma opcje bicia alienów więc czemu tego nie właczysz ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gajos ale chodzi mi o taska, takiego jak wyżej wspomniałem bo jak jestem w domu to mogę sobie bez problemu zmienić taska po tych np 8h ale jak mnie nie ma to po co bot ma latać zbierając 500 uri/h, już więcej mi na npc nazbiera ;p

@polisher - zanim kogoś spróbujesz zhejtować to przeczytaj 1000 razy jego nick i naucz się go pisać, bo nie wiem czy mówisz do mnie czy do swojego wymyślonego przyjaciela, "siur" to możesz sobie psa nazwać , moje posty nie mijają się z prawdą, czytaj ze zrozumieniem albo oddaj państwu pieniądze za edukację.

Pozdrawiam SnickU

Opublikowano

Leje tam na te wasze hejty i nawet tego nie będę czytał wiec do tematu :

Powodem tego jest blokada boxowa , czyli im dłużej zbierasz = mniejsze zyski. Nie ma opcji wyminięcia tego żadną premką , podwajaczem ... etc.

Ja bym polecał 3h box i 20 h alienki i 1h przerwy. To tylko moja sugestia , wszystko w tasku/timeable da sie ustawic. 1 godzina to profilaktyczna przerwa aby nie bylo ze bot lata 24/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...