Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Sugestia]Dział FarCry.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Postanowiłem umieścić tą sugestię ponieważ jest warta.

Chciałbym zrobić dział FarCry z ikonką FarCry2 poddziały FarCry2,FarCry3

Jak wiemy mam 3 części FarCry:1,2,3 .

Niedawno wyszła najnowsza część FarCry3+Jeszcze parę dni i będzie ona dostępna w MultiPlayer :) Opiszmy sobie FarCry3:

Far Cry 3 to trzecia odsłona popularnej serii pierwszoosobowych strzelanin, w których przemierzamy otwarty świat i bierzemy udział w zróżnicowanych starciach z grupami inteligentnych przeciwników. Za produkcję odpowiada, podobnie jak w przypadku części drugiej, studio Ubisoft Montreal, choć tym razem pomagały mu także zespoły Ubisoft Shanghai, Massive Entertainment oraz Ubisoft Reflections.

Gracze wcielają się w Jasona Brody’ego, którego wakacje zostały przerwane w brutalny sposób i w wyniku nieszczęśliwego skoku ze spadochronem ląduje na wyspie, opanowanej przez psychopatycznych piratów. Co gorsza, w niewoli pozostaje grupa jego przyjaciół, a wszędzie wokoło roi się od pozbawionych skrupułów i niezbyt stabilnych psychicznie morderców. By ocalić swoich bliskich i wydostać się z tego przeklętego miejsca Jason będzie musiał szybko nauczyć się zabijać.

Kilka Screenshootów :

ohsa6x.jpg

vmstbo.jpg

Teraz Recenzja na YT(nie moja!):

Gra będzie dostępna także dostępna w Pirackiej części(z dostępem do MultiPlayera) informacje mam z innych forum).Można również do niej dawać tak zwane "Hacki i Mody" więc z działem nie było by problemu :)

Teraz przedstawię wam FarCry2 :)

Wersja jest już dostępna w wersji MultiPlayer i jak SinglePlayer i to w darmowej!Nawet jak pobierzecie z internetu to możecie sobie pograć na serverach :)

Opis FarCry2 :

W Starszym Far Cry przenosimy się do Afryki, by jako jeden z dziesięciu (najemników) wziąć udział w wojnach i wojenkach tutejszych grup zorganizowanych, choć naszym celem nie jest ustanowienie demokracji w pojedynkę. W obrębie pięćdziesięciu kilometrów kwadratowych Czarnego Lądu musimy przechwycić handlarza broni zwanego Szakalem, który – sprzedając broń lokalnym watażkom – rozdaje tutaj karty. By jednak taka płotka jak my dobrała się do tak grubej ryby, jesteśmy zmuszeni zabiegać o względy dwóch głównych organizacji robiących zakupy u Szakala: militarystycznego UFLL i rewolucyjnego APR. By się wzbogacić, pomożemy innym najemnikom w prostszych, dodatkowych zadaniach. By przeżyć, zatrudnimy się u Podziemia, co zagwarantuje dodatkowe leki przeciwko malarii. Zapowiada się grubo? I tak jest przez całą grę.

Kilka Screenshootów :

9px4k0.jpg

Teraz Recenzja na YT(nie moja!):

A tutaj mamy video FarCry2 MultiPlayer w Całości Darmowej można również do niej zgrywać Mody jak i hacki :

Raczej tyle mam nadzieję, że was przekonałem :)

Liczę po pozytyw ponieważ gra godna uwagi a tym bardziej, że FarCry2 jest w pełni darmowy w MultiPlayer niestety FarCry3 będzie dostępny lub już jest nie mam pojęcia hacki,mody są dostępne.

Tak ode mnie skoro DayZ jest płatny to nawet czemu FarCry2,3 nie może być na forum ?:)

Dziękuję pozdrawiam :)

Opublikowano

cheaty, mody, boty, bugi?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Już było tyleeeeeeeee tych propozycje o dodanie tego działu ale wszyscy pisali że nie nawet GM napisał że nie.Jestem na nie

BTW

Jak śmiesz dawać na avek kurwa WSRH

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie będę dawał edita@

Proszę jeden z pokazów Cheatów na darmowych Serverach :)

http://www.youtube.com/watch?v=ynxKeSBP4jQ

Edit@

Mody:

Ich wiele-wiele więcej :)

Edit2@

+Można grać 2-4osób na serverze + można przechodzić razem kompanie ;)

Ja@

Jeżeli się nie spodoba trudno zawsze można spróbować lub dodać inną grę ;)

Opublikowano

Niestety ale ten dział nie ma zbytnio przyszłości, jedynie informacje o patchach itp.

Ani modów nie można do tej gry zrobić, nic, tylko edytor map (prócz FarCry 1).

To by nie wypaliło, chociaż gierka najlepsza na świecie (FarCry 3) :D - takie jest moje zdanie.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Niestety ale ten dział nie ma zbytnio przyszłości, jedynie informacje o patchach itp.

Ani modów nie można do tej gry zrobić, nic, tylko edytor map (prócz FarCry 1).

To by nie wypaliło, chociaż gierka najlepsza na świecie (FarCry 3) :D - takie jest moje zdanie.

Ale dałem ci np filmik na YT z Modem czy tam hackiem a wiesz ile tego jest ?

Nic jakby nie było napisałem nie spodoba się trudno inny plan będzie może lepszy :)

Opublikowano

Far Cry cieszy się dość dużą popularnością w dziale Single Player, ale za miesiąc, gdy ludzie zapomną o premierze, to opadnie. Jest trochę tych tematów, ale nie tyle, by zakładać oddzielny dział.

To samo mówiliście miesiąc temu ...

Opublikowano

Ja nie wiem wgl o co wam chodzi nawet jeżeli będzie FarCry3 płatny to steam będzie kosztował 4,99-8,99$(Euro) DayZ kosztuje ile 9,99Euro(czy ileś tam)

Ważne, że FarCry2 jest darmowy przez sieć ..

Jeżeli dział dojdzie ja mogę zostać Kid Lub Modem jeden kij rekrutacje też można prowadzić.

Btw@

Tak do siebie dodam jakby nie było można grac przez sieć dla kogoś można przecież mody Hacki dawać .. "kody"

Jak i wczesniej pisałem jeżeli plan nie wypali kiedy indziej się zrobi inny pomysł + Miksterek Prawda. :)

Opublikowano

Far Cry 3 - Najlepsza gra wszech czasów. Niestety nie miałem okazji grać w poprzednie części. Aktualnie jestem świeżo po zakupie tejże gierki i nadal się nią delektuje, mimo że przeszedłem single player :D Multiplayer jest, kampania dla czterech graczy jest, wiele trybów gry - jest. Czego tu więcej wymagać? ;)

Czy hacki są, tego nie wiem. Ale mody są na pewno, sprawdzałem sam, sporo tego jest.

Jestem za dodaniem przynajmniej testowego działu dla tej gry, żeby choćby spróbować.

Ps : Fabuła jest jeszcze bardziej zarąbista niż multiplayer. Vaas to najciekawsza postać ze wszystkich gier, szkoda że nie można nim grać.. ;/

challenger.png

Opublikowano

Większość osób jest na tak.

Ale popatrzcie jeszcze z drugiej strony na YT i nigdzie nie ma opisane jak przejść dana misję .

A zapewne większość ze mną przeszła tą grę więc jakbym ktoś miał jakieś problemu można mu pomoc :)

Akurat ta gra jest najlepsza z 2012roku

Btw@

Nie zapomnijmy, że mamy ModernTeam do tworzenia Modów ;)

Znalazłem na starym kompie filmik nagrany z multi

Opublikowano
Nie zapomnijmy, że mamy ModernTeam do tworzenia Modów

Pozdro dla Modern Timu.

Chłopie nawet jeśli Modder team by sie zajął modyfikowaniem FarCry, to niech to nie będzie tylko polegało na nas, że bedziemy stawiać dział.

+wg. mnie jak robić mody, to do w miare nowych gier / ew. zajebiście grywalnych.

Nie oszukujmy się, kto teraz gra w FarCry ...

ahhhh... no i Modders Team to tylko grupa testowa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Pozdro dla Modern Timu.

Chłopie nawet jeśli Modder team by sie zajął modyfikowaniem FarCry, to niech to nie będzie tylko polegało na nas, że bedziemy stawiać dział.

+wg. mnie jak robić mody, to do w miare nowych gier / ew. zajebiście grywalnych.

Nie oszukujmy się, kto teraz gra w FarCry ...

ahhhh... no i Modders Team to tylko grupa testowa.

Jak widzimy prawie wszyscy grają mamy na forum ponad 2000tyś aktywnych użytkowników założę się, że ponad, a może nie połowa gra w Far Cry 3..
Opublikowano

A czy ja pisałem o farcry3? Nie napisałem farcry.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem sam, co do tego pomysłu nie jestem przekonany.Nie wiem czy wypali taki dział, można na test zobaczyć.Nie wiem kto gra w FC 1, jeżeli każdy w 2 tyra :)

Myśle też że My jako MMT czy tam MMot (Modder Team) nie będziemy stawiać działu, można po części tego nie wykluczam, bo problemem nie jest zrobić moda do FC 1 tylko czy zainteresowanie będzie hmm.. ? Najlepiej niech ktoś z tych wyższych się wypowie..

Pozdro dla Modern Timu.

Opublikowano

Grałem tylko w 1, 2 mnie nudziła 3 w ogóle.

Czy w multi są częste eventy, patche i gra jest wciąż wspierana przez twórców?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Sam gram w far cry'ia, ale sądzę że na razie nie warto dodawać działu.

Jeszcze nie posiada ona aż tak wielu graczy, hacki, mody, kody itd. dopiero będą tworzone - aczkolwiek może już są, nie sprawdzałem.

Co do nas, modderów, to jak lenart powiedział - nie będziemy tworzyli działu, ta grupa jest do tego grupą testową, więc zobaczymy jak to z nami będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...