Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkiria - GRA VIA WWW

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziesz miał konkurencje - Tenebris.pl który należy do Kam100 :P . Nie widzę żadnych różnic między twoją grą a kam100 chodzi o opcje dla gracza. Różni się grafiką i fabuła:P

Zarejestrowałem się ale nie widzę powodu żeby w to grać ;)

// wiem ze obaj grę postawiliście na dobryrycerz.pl

...

Opublikowano

Dużo dodatków ?

Nie rozśmieszaj mnie . Każdy właściciel gry to pisał

zmiencie te fałszywe statystyki.

Jedyne,co tu jest lepsze od tenebris to inna fabuła + inny układ strony.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Kolega nie zna się na php więc statystyk nie zmieni, są one prawdziwe generowane prosto z bazy. Co w ludziach jest zazdrość to się tego opisać nie da, to ja jako twórca powinienem być bardziej zazdrosny. Nawet nie grałeś a oceniasz. Może masz jakiś skrypt który oblicza wskaźnik rozbudowania gry skoro tak oceniasz wszystko bez dokładnego sprawdzenia.

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Witaj w grze dobryrycerz.pl. -Aby wyłączyć samouczka wejdz w ustawienia i naciśnij wyłącz samouczka.

-Na dole strony masz link pułapkę jeżeli ktoś wejdzie w twój link otrzymasz 100 zł.

-Nie wykonujesz aktualnie żadnego zadnia, wejdz w zakładke zadania w lewym menu aby jakieś.

Jak kupujesz silniki to chociaż je zmień. Jestem w fazie testów.

ps. Nie mam pojęcia jak usunąc ten kolor.

Opublikowano

Kolega nie zna się na php więc statystyk nie zmieni, są one prawdziwe generowane prosto z bazy. Co w ludziach jest zazdrość to się tego opisać nie da, to ja jako twórca powinienem być bardziej zazdrosny. Nawet nie grałeś a oceniasz. Może masz jakiś skrypt który oblicza wskaźnik rozbudowania gry skoro tak oceniasz wszystko bez dokładnego sprawdzenia.

Jaka zazdrość?

Z czego ?

Z kilkunastu / kilku kopii takiego samego silnika ?

Jeżeli jesteś autorem silnika - gratuluje , ale nie było sensu sprzedawać kilkunastu kopii...

Jedna maxymalnie .

Jeżeli Ty robisz te skrypty do tej gry to powiedz mi jedno.

Na stronie dobry rycerz masz napisane ,coś takiego :

Oferta przedłużenia hostingu jest bardzo niekorzystna, poza tym nie mam pomysłów i weny do ulepszania gry.

No dobra. Ale jeżeli robisz je teraz ,za kase to wena jest ? Z tego wynika,że oryginalna gra nie miala dochodów.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Później już miała bardzo małe dochody. Nie robiłem żadnego większego skryptu zakodowałem lay i pozmieniałem parę rzeczy, nowe skrypty nie są jakoś bardzo rozbudowane. Co do modelu sprzedaży to każdy ma swoje zdanie.

Ps. Wiadomo, że gdyby były duże pieniądze z dr to bym go rozwijał, a tak to wole coś innego robić, świeżego.

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Ten krok co zrobiłeś nie był opłacalny.

Wielu graczy zapewne na tym ucierpialo.

Wiesz co mogłeś zrobić ?

Mogłeś sprzedać gre wraz z hostingiem & bazą danych 1 sztuke.

Poszłaby za dużą cene :)

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

@Sodema nie wymądrzaj każdy ma prawo postawić własną gre.

Już 3-4 stycznia zostanie wprowadzony duży dodatek który jest niespodzianką, po 15 zostanie prawdopodobnie zmieniony layout gry i dodamy kilka rzeczy. Silnik posiada tylko 3 osoby wraz z właścicielem silnika.

Moja gra będzie rozwijana i pozycjonowana w przeglądarce.

Więc jak mówilem w styczniu wprowadzimy wiele zmian.

Nie zniechęcaj moich graczy do gry. Temat zaraz zostanie oczyszczony.

Opublikowano

Ja osobiście nawet nie polecę nikomu zagrania w tą grę... Jest coś w niej co mnie obrzydza.

Po co spamujesz z tą swoją gierką, która nie ma dużych szans na wybicie. Napisałeś nawet w dziale o metinie ..

...

Opublikowano

Nadmiernym spamem tylko zniechęcasz ludzi żeby zagrali, jeśli gra dobra, sama się rozreklamuję, tylko wystarczy parę reklam na kilku dużych forach, a nie pw do wszystkich i pisanie bez sensu kilkuset tematów na 1 forum.

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...