Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Kase Na Low Levelach - M3

Sokrorov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co można stamtąd wynieść fajnego?

- bronie na 30 lvl: rib?y, fms?y, jesiony, antyczne dzwony, koziki

- srebrne bransolety

- sun-zi

- księgi polimorfii

- średnie fiolety

- szatki na 9 lvl (przepięknie nadają się do ulepszania na naszych droperów i bufferów a także do biegania)

Co jeszcze?

- mnóstwo śmieci na inne lvl ? handlarka przyjmie i zamieni na poty

Mały trik na koniec

Jak wiecie w tej grze wiele zależy od szczęścia, ale postarajmy się mu pomóc.

Tworząc swojego ?przeklętego? droppera postarajmy się tak długo kasować i powoływać do życia kolejną postać na 1 lvl, aż w końcu któraś z nich ?urodzi? nam się ze zbonowaną bronią

Pmiętajcie - zarabiają tylko cierpliwi

bijcie tylko wilki, dziki i EWENTUALNIE te brązowe misie

2. lvl max do 11

3. body z budową mentala (zerknij na rozdanie punktów statusu) jest masakryczny Możesz zamiennie zrobić mentala, któremu wszystko dasz w atak i odrobineczkę w wita, pomiń standardową budowę

Cytat proponuję jednak abyście poszli tam 11 lvl tak jak opisałam, nie chodzi przecież o to CZY DROPNIE, lecz aby dropiło dużo wilki, wilki, wilki

Cytat Jesli moge - ja juz zaczalem testowac. Zrobilem sobie droppera wczoraj i w 5-6h mialem kozika i 3 jesionki +smieci typu bronie na 15 lvl. W sumie dosc oplacalne to jest pod warunkiem, ze duzo fmsow i ribow bedzie dropic

EDIT: Jestem po trzecim dniu dropienia (srednio intensywnego). Wynioslem juz stamtad 1 srebrna branse (spalona na +1), 7 jesionkow, 3 antyki, kozik i riba

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

no, no postarales sie ;*

leci 5^ ;d

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Opublikowano

a jeszcze dodam ze sa bony 2k hp a z tego co mi wiadomo to z wilkow najlepiej takei dropia ;>

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Opublikowano

Skopiowałeś ;/... Nieładnie -.- Dobra niech już będzie... nie wiem do czego to się przyda ...

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

MI COŚ NIE DROPI PO 4H DROPIENIA WYNIOSŁEM TYLKO 2x ŻÓŁĆ NIEDŹWIEDZIA I PAWI WACHLARZ MOŻE TRZEBA ZAINWESTOWAĆ W RĘKAWICE ?

Opublikowano

Dodaj że trzeba mieć rękawicę złodzieja bo takto prawie nic nie dropi ;/

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Może i skopiowane, ale mam wrażenie, jakby to było wrzucone w translator google i troszkę poprawione.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...