Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NBA

FigerBash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię sobie obejrzeć tylko najlepsze akcje, wsady z całego tygodnia, bo ogólnie to całych meczów nie oglądam...

Opublikowano

Ja np. lubię oglądać cały 48 minutowy mecz. Ulubione to : Miami Heats , LA Lakers , Chicago Bulls (Rose <3) , kiedyś Orlando Magic za czasy Howarda , Gortata.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czasami zdarza mi się zobaczyć jakiś mecz. Niestety godziny rozgrywania eliminują aktywne oglądane. Nie mam żadnego wybranego klubu, bardziej oglądam dla widowiska i dobrego spotkania ;).

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja oglądam mecze te ciekawsze tak co 2 dzień a highlitsy, recapy i topki codziennie . OKC 4 ever <3 A Lakersów nie znoszę. Skład marzenie, a przez Kobiasa i D`Antoniego najprawdopodobniej nawet nie wejdą do playoff . A były takie nadzieje ;>

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

ogladam tylko gdy gra Gortat

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...