Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Lagi"

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Otóż expiłem sobie na hydrach jeden dzień, drugi i wszystko było ok. dzisiaj także expię sobie, poexpiłem z 2h, poszedłem po bolty, znowu na hydry expię kolejną godzinę i nagle podczas bicia hydry miałem coś ala lag tylko że nie spowodowany internetem. Normalnie wszystko stało jakby mnie kickło mimo iż tak nie było (po 2-3sec odlagowało). Nie było to spowodowane internetem bo obok mnie brat siedział i u niego śmigało all. W końcu wyskoczyło skończyło się tak:

xdd_zps8e117e70.png

xD

Wie ktoś czemu tak się dzieje? :P

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

To są obciążenia u nich na serwerach.. Duzo, strasznie duzo osob sie na to wlasnie skarzy i nie wiadomo od czego to .. dzisiaj na serwerze moim (selena) byla ostra wymiana zdan jesli o to chodzi .. trzeba czekac na jakies info od glownych :) pozdrawiam

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

No u mnie też są free bless na szczęście, no ale dziwi mnie, że brat(65rp) który ze mną bił te hydry był w tym samym miejscu i czasie i nie miał czegoś takiego :/

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Można wszystkie 6 blessów dostać tam czy trzeba chodzić po całej mapie ?

11:17 Quentin: For a limited time, I will bestow all blessings including the twist of fate on you for free. Here you go - travel safely, child!

A to przypadkiem nie jest tak, że to na jakiś czas te blessy ? Bo niby pisze, że na ograniczony czas, czyli jak cipsoft odwoła to, to ja strace blessy tak ? No i pisze, że niby wszystkie dostałem....

Pasjonat
Opublikowano

Nie stracisz ich, to oznacza co powyżej napisałeś w cytacie, że dostałeś wszystkie blessy ;] Po każdym padnięciu idź sobie znów po blesy bo za free; ]

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

A te od pk też kupiłem ? Kurcze troche się boje dobre eq założyć na noob charze. Da sie jakoś sprawdzić czy na pewno są wszystkie ?

Pasjonat
Opublikowano

Tak wszystkie dostajesz zapewniam cię.

Sam je testowałem ok 7 razy xD

~~ Jak cię ujebią pk to nie spadnie ci nic tylko po tym idź znów do npc i wpisz hi >> blessing

Nie masz sie o co bać, zakładaj i się napierdalaj jak ja = DD

//BR3ND

Opublikowano

A te od pk też kupiłem ? Kurcze troche się boje dobre eq założyć na noob charze. Da sie jakoś sprawdzić czy na pewno są wszystkie ?

Mozna sprawdzic uzywajac blessed ankh albo ceremonial ankh (ten z poi);d

Pasjonat
Opublikowano

Do tematu ;d, zdarza się czasem lag i niestety nic na to nie poradzimy. CipSoft ma to daleko w d...

//BR3ND

Pasjonat
Opublikowano

@up czytaj posty wyżej ..

Na kazdym swiecie sa darmowe blessy...wystarczy isc do swiatyni i napsiac hi>blessing.

//BR3ND

Opublikowano

Teraz dużo noob pk, więc trzeba uważać. Sam dziś typa spkowałem, ale przeprosiłem potem.

ps. Ile moża kosztować pal armor na Berylii ? (pvp)

W markecie oferty są od 17.5k nie wiem czy brać czy szukać okazji i pisać na trade

Opublikowano

Do tematu ;d, zdarza się czasem lag i niestety nic na to nie poradzimy. CipSoft ma to daleko w d...

Stary co ty tu opowiadasz.

Serwery tibijskie sa tak samo ddosowane jak kazde inne.

Moze i w znacznej czesci maja to w dupie ,ale co do zabezpieczen serwerow nie powinnismy miec zadnego "ale"

Pasjonat
Opublikowano

Takie sprawy nie już w tym temacie.

Teraz dużo noob pk, więc trzeba uważać. Sam dziś typa spkowałem, ale przeprosiłem potem.

ps. Ile moża kosztować pal armor na Berylii ? (pvp)

W markecie oferty są od 17.5k nie wiem czy brać czy szukać okazji i pisać na trade

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...