Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić do kiedy mam bana ?

adi5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystałeś z hacków? Jeśli tak, to jest mała szansa, żeby nawet Cie informowali o tym.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tak z innej beczki, żeby nie tworzyć nowego tematu

napisałem odwołanie od blokady ii gm mi odpisał , że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.

oco chodzi? ^^

Opublikowano

niech to szlak, Niestety konto nie będzie mogło być odblokowane, odwołanie zostało złożone po regulaminowym terminie 3 miesięcy od daty nałożenia blokady

lipton xD

Gość PoweRade™
Opublikowano

Korzystałeś z hacków? Jeśli tak, to jest mała szansa, żeby nawet Cie informowali o tym.

Oj tutaj się mylisz . Za każdym razem kiedy dostalem bana ( troche tego było ) dostałem informacje na email .

Opublikowano

ja jak dostalem bana to wszedlem na team speak i nawyzywalem administracje i jusz nie gralem u nich lol przeciez to logiczne jbc moge ci pomuc jak siie cykasz:) pisz na wiadomosc do mnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy gdzie , jeżeli to pl to wiadomość przychodzi na emaila przypisanego do konta , a jeżeli to priv to albo pisze na stronie , albo spytaj się adminów na ts'ie

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeżeli grałeś na hackach i za to jest ban to wiedz, że ban jest permamentny, ale nie chciej wiedzieć do kiedy tak naprawde jest ban ^^

Ja 2lata temu dostałem bana do 2030roku :)

Jak ktoś chce to dam ss z poczty, bo jeszcze posiadam ową wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...