Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Support? pff po co to komu?

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w blad kazdym supportem sie gra inaczej i inaczej buduje. Np zyre buduje sie typowo pod agresywnego ap, tylko ze po drodze kupuje wardy.

Poradnik slaby

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

edit. dodane możliwe butki, adc PRZYKŁADOWI KTÓRZY DOBRZE PASUJĄ do danych supportów (nie wszyscy)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Dopisz że lux i voli może supportować.Poradnik ładny, nie mam większych zastrzeżeń

lux właśnie usunąłem bo dzieci płakały że chyba na normalach i 1200elo >.< ale skoro mówisz, zaufam i dodam :)

Proponowalbym zbanowac autora i przeniesc temat do kosza

a ja proponowałbym zreportować bądź zbanować takich jak ty którzy gówno się znają na grach a na forum są tylko po to żeby zaśmiecać tematy swoim jakże zacnym SPAMEM fu.
Opublikowano

lol wtf lux to jeden z lepszych agresywnych supportow, z ezrealem badz caitlyn ma niesamowity poke, sama potrafi sciagnac pol hp przeciwnemu ad carry, a w late moze nawet zabic na kombo, shield tez przydatny, chyba ktos tu uwaza ze jedyny support to soraka bo ona potrafi leczyc

Opublikowano

lol wtf lux to jeden z lepszych agresywnych supportow, z ezrealem badz caitlyn ma niesamowity poke, sama potrafi sciagnac pol hp przeciwnemu ad carry, a w late moze nawet zabic na kombo, shield tez przydatny, chyba ktos tu uwaza ze jedyny support to soraka bo ona potrafi leczyc

to samo pomyślałem ale "PRO 2300ELO" z mpc forum będzie twierdziło tak jak ten pan:

lux support xD chyba na normale i 1200 elo

niestety na tym forum jest dużo takich ludzi także nikt na to nic nie poradzi >.< ogólnie to są propsy i oni 1 v 5 pente robią jednym aa ;)

Opublikowano

Dodaj że do Nunu pasuje Vayne i Kog'Maw.

Vayne - Vayne się praktycznie bazuje na AS a buff od nunu się jej przyda, do tego miły boost do MS, dzięki slowowi Nunu nikt nie ucieknie tej parze.

Kog'Maw - MEGA OBNIŻENIE AS I MS, buff do AS się także przydaje.

You MAD?

Opublikowano

Możesz jeszcze dopisać, że jeżeli posiadamy support'a w teamie to ADC ma więcej farmy..

Support nie tylko ma healować i buffować :) Support ma za zadanie także rozstawiać wardy etc. support także powinien w razie potrzeby oddać życie np. za ADC :)

Opublikowano

No to chyba trochę źle robie ^^ Gram kayle i biore dużo ap żeby heal dawał dużo leczenia i słuszny gniew dużo ataku ^^

@Edit Jeszcze trochę ad żeby chronić summonera

Jeśli grasz w lola: Pisz do mnie na PW ^^

Jeśli ci pomogłem daj lajka :*

Opublikowano

Zilean, Lux, Kayle, Nidalee, Volibear support to jest jakis zart?

Pewnie nowa meta

Prosze Cie usun te champy "dobrze" pracujace z danym supportem, bo do dupy to rozpisales

PitekKC_eune_58_4_logo.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...