Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Tibia auto 9.80

Matez24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pobrałem tibie auto pod 9.80 i kiedy chcę zainstalować to wyskakuje mi komunikat że nie mogę bo muszę chyba pobrać jakiś program o nazwie Python 2.4 . Pobrałem tego pythona ale niestety nie pomogło. Proszę o pomoc ;d

Opublikowano

Mam 7 dzięki wielkie jutro się wypróbuje ;d

Uruchomienie jako admin nic nie dało :/ . Podczas próby instalacji nadal płacze że nie mam tego pythona :/ .

Opublikowano

Mam 7 dzięki wielkie jutro się wypróbuje ;d

Uruchomienie jako admin nic nie dało :/ . Podczas próby instalacji nadal płacze że nie mam tego pythona :/ .

Pythona przeciągnąć na instalke TA potem po instalacji musisz Pythona przeniesc do foledru TibiaAuto i Tibia. :)

35bh8wo.png

exModerator

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko damaster kieruje pytanko do cb bo mam problem z ta 9.80 wszystko ok tylko nie działa mi ważna funkcja w auto attacku wpt działaja ale nie chce mi zaznaczać stworków czemu ;[ ;[

Opublikowano

Mam mały problem z instalacją,mianowicie wyskakuje mi:"Could not find Tibia.exe in the directory specified. pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...