Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miks Stereo XP Realtek

marcink9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem. Chciałem puścić muzykę na TS, ale mój miks stereo jest wygaśnięty. Mogę go odciszyć, ale suwak jest wygaśnięty. Czyli jak odciszę to muzyka leci ale cicho, a suwakiem bym sobie regulował. Wygasło mi to po reinstalacji systemu. mam sterowniki : Realtek High Definition Audio Driver R2.70 . Próbowałem wyłączyć ten menedżer realtek HD audio ale nic nie daje. Co zrobić ? Będe próbował każdej opcji, więc pisać.

Za pomoc dam dużo "lajków" !!!

Proszę o pomoc!

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

do realteka powinny pasować te

SoundMax_WIN7_61016585_61026585.zip

link musisz sobie sam znalezc w google - pierwszy link z chomikuj, mam podobną kartę i te śmigają jak miło, pamiętaj aby wcześniej usunąć stare, a i nie odpowiadam za wyrządzone szkody, bo model masz trochę inny od mojego. pozdrawiam

Opublikowano

każdy realtec ma swoje sterowniki do chipsetu, zainstalujesz inne zapomnij o dodatkowych opcjach sterownika

zainstaluj te co należy od producenta a nie byle jakie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...