Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][WL]Serwer typu kwadratowa masakra

Loim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin jest lecz go to nie interesuje ide zlozyc podanie na inne forum

kuirde nie moge złożyc zabardzo mi zalezy :)

acke przyjmij zapro na skype ;]
Opublikowano

- Nick : kisiek123

- nazwa skype ( w celu dodania cię) : marcel.piotrowicz

- link do kanału na youtube : Graficzny (53 widzow) /user/studiogfxstyle/ Let's playowy (zawieszony) (ok. 23 widzow) /user/kisiek153/

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer : Zawsze chcialem zostac dodany na masakre . Lubie grac na takiego rodzaju serwerach . Jestem ogarniety :D Mysle ze bedzie sie liczyc kanal Graficzny , gdyz nie wchodze na ten let's playowy :) . Na graficznym wbilem w 11 dni 53 subskrybcje

EDYTUJE gdyz nie zauwazylem ze trzeba premium . Prosze nie zwracac na to uwagi.

2e3f0ce96d1161ee2fecda5e69.png

Opublikowano

nick : chrobi6

kanał yt : http://www.youtube.com/user/Chrobi6Studio

krótka notatka : Chciałbym dostać się na ten serwer , ponieważ chcę pozać nowych ludzi , którzy jak ja próbują osiągnąc coś na Yt . Dzięki temu będę mógł pograć w miłej atmosferze i z ogarniętymi ludzimi . Proszę rozpatrzyć moje podanie ;D :)

Opublikowano

Siemka , nie mogę odpowiedzieć na twój temat a więc :

Uprzejmie prosze o dodanie mnie ;].

- Nick : PiksiuMine

- nazwa skype ( w celu dodania cię) : AroN.X

- link do kanału na youtube : ... Narazie nie mam wymaganych widzów ale gwarantuje że od lutego albo i wcześniej nowy komp i net 10 mb/s i nagrywam ... ;] mam dobre mikro 0 szumu.

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer : Moim mażeniem od zawsze było zagrać z Blowem bo jestem jego fanem , zagrać z ludźmi ogarniętymi i t d .. :D. Myślę że ten server się sprawdzi jako odpowiednik Kwardratowej Masakry , proszę o przyjęcie. Mam nadzieję że dostane się na server i uda mi się (wybić) ;d ... Dzięki.

AroN.

Opublikowano

nick : Dzikimacior

kanał yt : youtube.com/PicotvPL Przenosze kanal ;)

krótka notatka: Witam. Mam na imie Patryk, mieszkam w Rzeszowie. Interesuje sie pilka nozna i siatkowka.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA DOSTALEM BANA BEZ POWODU!!!!!

bez powodu ?

bez powodu ? gracze wysłali mi ss jak i wyzywales i filmik jak latałeś na nudusie ...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick MainBot1555

Wiek 13 lat

Skype mainbot1555

Kanał YT niemam kanału na yt

krótka notka chciałbym poznawac innych ludzi :D

Opublikowano

- Nick GuGuLekPL

- wiek 13

- nazwa skype ( w celu dodania cię) brick.pl1

- link do kanału na youtube www.youtube.pl/user/PLBrick (Mam 41 Subskrypcij Ale szybko leci)

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer : Chcialbym dostac sie na serwer w celu milego nagrywania i dodanie na kanale nowej serij

- Pytanko Odemnie : czy mogl bym wam wykupic ts 20 Slotowego bo na skype to troche lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...