Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Dziwne cięcia

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanoo ;> mam problem... 2-4 dni temu musiałem zrobić formata no i zrobiłem dobra poinstalowałem jave skype gg direxct i te ważne rzeczy... dobra ściągam gry.. cs, metin,minecraft no dobra odpalam mc opti fine oczywiście mam dobra i jedziemy grafa Far, Max fps, Fancy, 100 cieni... no i widze mam jakieś 120 fps`ów stałe ale co 5-10 sec mam cięcie na 1 sec a nawet mniej przy którym fps`y spadają do 20... to jest masakra; < co może być nie tak ? sterowniki dobre, java good co jeszcze.. ? :D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Grasz na singlu ? - wina dysku

Grasz na multi ? -wina procka

Pozdrawiam,

Nie zgadzam się, wszystkie podzespoły decydują o fpsach w grze, nie ważne czy multiplayer czy singleplayer.

Podaj parametry sprzętowe, polecam zainstalować texturepack 8x8, niektóre są lepsze od domyślnych w minecraft 16x16.

Dodatkowo przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne programy, zdefragmentuj dysk programem Defragler.

Opublikowano

Nie zgadzam się, wszystkie podzespoły decydują o fpsach w grze, nie ważne czy multiplayer czy singleplayer.

Podaj parametry sprzętowe, polecam zainstalować texturepack 8x8, niektóre są lepsze od domyślnych w minecraft 16x16.

Dodatkowo przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne programy, zdefragmentuj dysk programem Defragler.

To ześ dopierdolił/dopierdoliła ... Pisze że ma 120fps i nagle ścinka, jak na singlu to mapa się zapisuje i dysk nie wyrabia, na multi to chunki się ładują i procek nie wyrabia. Lol
Opublikowano

Napisz jaka masz grafe,cpu ile ramu i jaki dysk. Cos poradzimy. :D

Moze sciagnij GBoost (lepszy od GameBoster)

Mi pomaga bardzo. :)

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...